Τηλεόραση|13.08.2024 13:20

ΟΡΕΝ - Σταθμός στα μεγάλα γεγονότα

Newsroom

Σε ακόμη ένα μεγάλο γεγονός, στην εφιαλτική πυρκαγιά της Αττικής, το OΡΕΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Με 24ωρη κάλυψη των εξελίξεων σε όλα τα πύρινα μέτωπα, κινητοποίηση του δημοσιογραφικού και τεχνικού μηχανισμού και "επιστράτευση" των κεντρικών παρουσιαστών (Εύα Αντωνοπούλου, Νίκος Στραβελάκης), που διέκοψαν την καλοκαιρινή τους άδεια, όπως και η Μίνα Καραμήτρου.

Το 24ωρο πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 8% και το κεντρικό δελτίο 9%. Η πρωινή εκπομπή (Χρύσα Φώσκολου, Γιώργος Κρατημένος), ξεπέρασε και το 19% σε κρίσιμες στιγμές και το μεσημεριανό δελτίο (Ευλαμπία Ρέβη) το 9,5%.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης Ματίνα Παπαδέα, Γιάννης Ζιάκας, Μαρία Σιαμπάνου, Μαίρη Γύγου, Κάτια Καραχάλιου, Ήρα Ορχάνη, Αναστασία Σταματοπούλου, Αγαπητός Ταγκαλής, Κωνσταντίνος Μακρής, Παναγιώτης Λιανός, Βασίλης Βαφείδης, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Δημήτρης Ζαΐμης, Σταύρος Μερτίρης, Κώστας Χατζηαναστασίου, Κώστας Τζουμάκας, Γιάννης Μαρινίτσης, Γιώργος Κορδονούλης, Δημήτρης Ζήσιμος, Βόιτεκ Μαλοβάνιτς.

OPEN