Τηλεόραση|30.08.2024 10:38

Viral αθλητική «μάχη» στον αέρα του OPEN: Ο Γιάννης Κολοκυθάς έβγαλε μπλούζα του Παναθηναϊκού - Η αντίδραση του Παναγιώτη Στάθη

Newsroom

Ενα αστείο ποδοσφαιρικό στιγμιότυπο εξελίχθηκε στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» την ώρα των αθλητικών ειδήσεων. Ο «κόκκινος» Παναγιώτης Στάθης θέλησε να.. κάνει πλάκα στον «πράσινο» Γιάννη Κολοκυθά σχετικά με τη χθεσινή νίκη του Πασναθηναϊκού με 2-0 επί της γαλλικής Λανς, η οποία του χάρισε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Κολοκυθάς έβγαλε τη μπλούζα που μοίρασε στους περίπου 60.000 θεατές του κατάμεστου Ολυμπιακού Σταδίου η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναγιώτης Στάθης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του πρώτα στην αθηναϊκή ομάδα για τη νίκη και την πρόκριση, άρχισε να «πειράζει» το συμπαρουσιαστή του, με έναν ξεκαρδιστικό διάλογο να ακολουθεί.

«Είμαστε όλοι περήφανοι για την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού, θα παίξει Σεπτέμβρη επιτέλους Ευρώπη έπειτα από πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης με τον ίδιο να ρωτάει τον Γιάννη Κολοκυθά: «Μπορείς να μου πεις τελικά είναι Ιντερτότο, είναι Milco Cup τι είναι;».

Η αθλητικογράφος του OPEN, Ελβη Μιχαηλίδου προσπάθησε μάταια να βάλει τάξη με τον Γιάννη Κολοκυθά να απαντά: «Δεν είναι Champions League, Europa League, ηρέμησε. Είναι το Conference League που είναι χαμηλότερου επιπέδου. Προχωράμε».

Ο Παναγιώτης Στάθης συνέχισε την κουβέντα θέτοντας του το ερώτημα: «Ποιος είναι Κυπελλούχος Ευρώπης μπορείς να μου πεις;».

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο 

ΠαναθηναϊκόςΏρα Ελλάδοςειδήσεις τώρα