Τηλεόραση|24.09.2024 13:30

Δυναμική πρεμιέρα του «OPEN ΤΩΡΑ!»: Υψηλή τηλεθέαση και #1 trend στο Χ

Newsroom

Δυναμική πρεμιέρα έκανε το «OPEN ΤΩΡΑ!» με τον Πέτρο Κουσουλό και οι τηλεθεατές υποδέχτηκαν τη νέα εκπομπή με ενθουσιασμό στο X ( πρώην Τwitter) κάνοντάς την πρώτο trend με τα σχόλια να έρχονται καταιγιστικά τόσο για τους συντελεστές όσο και για τη θεματολογία της.

Θερμή ήταν η υποδοχή του κοινού με το «OPEN ΤΩΡΑ!» να σημειώνει μέσο όρο 6,7% στο σύνολο και 6% στο δυναμικό, φτάνοντας σε τέταρτο το 8%, ενώ στους άντρες 18-54 έκανε μέσο όρο 7,6% φτάνοντας σε τέταρτο το 11,1%. Ακόμα υψηλότερες ήταν οι επιδόσεις της εκπομπής στο αντρικό κοινό 35-54, με μέσο όρο 9,6%, ενώ στους άντρες 25-44 το «OPEN ΤΩΡΑ!» σημείωσε σε τέταρτο, 17,9%.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρωταθλήτριας στην ενόργανη γυμναστική, η οποία μήνυσε για απόπειρα βιασμού τον προπονητή της, καθήλωσε. Η ίδια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε ως ανήλικη και σε μια εξομολόγηση ψυχής προσπάθησε να δώσει δύναμη ώστε όλα τα θύματα να τολμήσουν να σπάσουν τη σιωπή τους χωρίς φόβο.

Επιπλέον, η εκπομπή ασχολήθηκε με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λύτρα, με τις αντιφάσεις των ιατροδικαστών στην υπόθεση της Πάτρας, αλλά και με το κύκλωμα με τις ψεύτικες συνταγογραφήσεις του ΕΟΠΥΥ.

Σήμερα, στις 14:00 έρχονται ακόμα πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις.

To «OPEN ΤΩΡΑ!» με τον Πέτρο Κουσουλό, καθημερινά στις 14:00, συνεχίζει την αποκαλυπτική έρευνα με έγκυρη και σφαιρική ματιά.

Το καθημερινό μας ραντεβού για ό,τι συμβαίνει … είναι στο «OPEN ΤΩΡΑ!», με τον Πέτρο Κουσουλό στις 14:00 στο OPEN.

OPENΠέτρος Κουσουλός