Τηλεόραση|11.10.2019 17:04

Η Μελίνα Ασλανίδου στο «TV Έθνος»: Το «X Factor» θέλει φωνή, λάμψη και αυτοπεποίθηση

Newsroom

Η Μελίνα Ασλανίδου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για το «Χ Factor» στο Οpen TV, τη συνεργασία της με τους άλλους κριτές και την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, εξηγεί πως καθόρισαν τα «όχι» της καλλιτεχνική της καριέρα και αποκαλύπτει πως λειτουργεί στις συνεργασίες της.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο «Κερέμ» του «Κόκκινου Ποταμιού» μας συστήνεται και δηλώνει ότι αποτελεί «σχολείο» γι’ αυτόν η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Καταιγιστικές εξελίξεις στα προσεχώς της σειράς μετά τη μετακόμιση του Μίλτου στο Παρίσι.

Άγριες Μέλισσες: Η είσοδος της Κάτιας Δανδουλάκη στη σειρά, το προφίλ του Γιάννη Κακουράκη και του Αναστάση Ροϊλού που υποδύονται τους γιους του Σεβαστού και ραγδαίες ανατροπές με τον Δούκα να διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι και την Ελένη να αγωνιά για την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού!

Κώστας Φαλελάκης: Η επιστροφή του στην tv με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα», οι απώλειες που τον σημάδεψαν και οι φίλοι που του στάθηκαν στα δύσκολα.

Προσεχώς στα σίριαλ: Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Ηλιάνα στις «8 λέξεις», βρίσκεται το καμένο αυτοκίνητο της Αννας στο «Ερωτας μετά».

Συνέντευξη «Αρζού»: Ποια είναι η πραγματική της σχέση με την μικρή «Ελίφ» πίσω από τις κάμερες.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές με λάχανο, συμβουλές για σωστό μασάζ στο πρόσωπο και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 13 Οκτωβρίου. 

Μελίνα ΑσλανίδουTV Έθνος