Τηλεόραση | 14.01.2020 11:25

My Style Rocks: Τα φαβορί είναι ήδη γνωστά - Αυτές είναι οι 11 παίκτριες

Αλέξης Μίχας

Έντεκα υποψήφιες, µία όµως θα καταφέρει να γίνει η βασίλισσα της µόδας. Ποια θα είναι η νικήτρια του νέου «My Style Rocks» µε παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη; Αν και είναι νωρίς για προγνωστικά, οι ακόλουθοι στο Instagram αλλά και οι προσωπικές ιστορίες των µοντέλων, που ήδη είδαν το φως της δηµοσιότητας, δείχνουν τα... φαβορί.

Εφη Γκούτα, 71.000 followers

Η 23χρονη µε σπουδές στο σχέδιο µόδας θεωρεί ότι το στυλ της βασίζεται στις τελευταίες τάσεις της µόδας. Εκτιµά, δε, ότι δεν είναι τυχαίο πως έχει 70 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Αυτό θεωρεί πως είναι και το µεγάλο της «όπλο» στη µάχη των δωδεκάποντων που θα εξελιχθεί στο ριάλιτι µόδας.

Κρίστεν Λεωτσάκου, 67.600 followers

Η εντυπωσιακή ξανθιά δηλώνει υπέρµαχος της... ηθικής µόδας και δεν φορά ρούχα fast fashion. Οπως δηλώνει, ντύνεται µε µεταχειρισµένα ρούχα και θέλει στο «My Style Rocks» να αποδείξει ότι έχει στυλ µε second hand επιλογές.

Στέλλα Πάσσαρη, 54.300 followers

Η κολλητή αλλά και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το στυλ της είναι εντελώς διαφορετικό και αυτό πιστεύει πως θα την οδηγήσει στη νίκη. ∆ηλώνει και αυτή λάτρις της µόδας.

My Style Rocks

Μαρία Καζαριάν, 47.500 followers

Εγινε γνωστή από την αδελφή της Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του πρώτου GNTM του STAR. Η Μαρία δηλώνει σίγουρη για τη νίκη της, αφού όπως υποστηρίζει η µόδα βρίσκεται στο αίµα της και η νίκη στο DNA της οικογένειάς της.

Λένα Χαριζόπουλος, 30.400 followers

Πρόκειται για τη µεγαλύτερη ηλικιακά συµµετέχουσα του τρίτου κύκλου του ριάλιτι µόδας του ΣΚΑΪ. Οπαδός του ευ ζην, µε πάθος για τα ταξίδια, η 40χρονη είναι σύµβουλος επικοινωνίας σε οίκους µόδας και διατηρεί το δικό της blog. «Ευτυχώς δεν ξοδεύω πολλά σε ρούχα, γιατί µου τα στέλνουν δώρο οι σχεδιαστές» λέει και προσθέτει: «Σε περίπτωση που χρειαστεί να ξοδέψω χρήµατα, τινάζω την µπάνκα στον αέρα».

Κιάρα Μαρκέζη, 14.900 followers

Η 19χρονη εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, κόρη του Αλέξανδρου Τσοχαζόπουλου, είναι η µικρότερη παίκτρια του «My Style Rocks». Εχει επιλέξει να διατηρεί το επίθετο της µητέρας της. Οπως υποστηρίζει είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες και βάζει πλώρη για τον τελικό. Λόγω της καταγωγής της κατάφερε µέχρι στιγµής να έχει τη µεγαλύτερη δηµοσιότητα από τις υπόλοιπες κοπέλες.

T

Τόνια Κούµπα, 12.800 followers

Η εντυπωσιακή fashion blogger είχε συµµετάσχει στο παρελθόν και σε στήλη µόδας της εκποµπής της Κατερίνας Καινούργιου. Τώρα στο «My Style Rocks» δήλωσε συµµετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της. Η Τόνια Κούµπα, µάλιστα, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο, µε αποτέλεσµα να χάσει σχεδόν όλο το άνω χείλος της.

Αµίνα Χακίµ, 9.500 followers

Η 33χρονη Αµίνα είναι παντρεµένη και έχει ένα παιδί. Οπως λέει, στο «My Style Rocks» θα επιλέξει τον δρόµο των extreme εµφανίσεων προκειµένου να κερδίσει το ριάλιτι.

Βασιλική Σουλάνη,764 followers

Η Βασιλική είναι παιδί των media, καθώς εργάζεται σε διαφηµιστική και κάνει και εκποµπή σε web radio. ∆ήλωσε συµµετοχή στο «My Style Rocks» διότι έχει «πολύ πάσιο για το φάσιο»!

Κορίνα Αδραµιτίδου, 954 followers

Η Κορίνα Αδραµιτίδου θέλει να δείξει το διαφορετικό στυλ και την άποψή της για τη µόδα. Μάλιστα τονίζει πως θα δεχθεί µια καλοπροαίρετη κριτική για το στυλ της, αλλά όχι µια κακοπροαίρετη για τα κιλά της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, 613 followers

Στα 18 της συµµετείχε στα Playmate και δέκα χρόνια µετά διαγνώστηκε µε λέµφωµα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Η ζωή της, όπως αναφέρει η ξανθιά συµµετέχουσα, ήταν γεµάτη σκαµπανεβάσµατα και ανατροπές, ενώ υποστηρίζει ότι το «My Style Rocks» θα είναι εύκολο, καθώς έχει περάσει όλα αυτά.

Προσεχώς στην πασαρέλα

Σύντοµα ακόµη δύο παίκτριες πρόκειται να εισβάλουν στο «My style Rocks». Η πρώτη είναι η Janna Cireac που παλαιότερα ήταν η ενδυµατολόγος του Σάκη Ρουβά και η δεύτερη το πρώην µοντέλο αλλά και συµµετέχουσα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Nomads» ∆ήµητρα Αλεξανδράκη.

Το My Style Rocks κάνει πρεµιέρα αύριο ∆ευτέρα στις 17.05 το απόγευµα στον ΣΚΑΪ. Οι 11  παίκτριες θα στέκονται καθηµερινά απέναντι στην παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη και στα µέλη της επιτροπής, Ελενα Χριστοπούλου, Λάκη Γαβαλά και Στέλιο Κουδουνάρη, και θα κρίνονται για τις στυλιστικές επιλογές τους. Πώς έγινε η επιλογή τους; Με βασικό κριτήριο τους ακολούθους τους στο Instagram. Αυτό και οι προσωπικές ιστορίες είναι ήδη πρόκριµα για µια νίκη δηµοσιότητας, µε ό,τι αυτό µπορεί να σηµαίνει...
 

My Style RocksΣΚΑΪΚατερίνα Στικούδη