Τηλεόραση|17.03.2020 11:13

Aννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Από μικρή είμαι άθεη, έχω δεχθεί βίαιες επικρίσεις»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η ηθοποιός Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς». Εκεί μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σχέση της με την θρησκεία, τη σειρά που την έκανε γνωστή πίσω στο 1997, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις επειδή δεν πιστεύει.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η απόφαση να κινηθεί νομικά και ο θυμός για την απάτη

Είπε συγκεκριμένα: «Έχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει χωρίς να κρίνεται για αυτό. Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν επειδή δεν πιστεύω. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε, όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλο. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

Με τον σύζυγο της, ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς, που ήταν η πρώτη της δουλειά, τονίζοντας πως δεν χάρηκε την επιτυχία τότε, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε πάρει πολύ λίγα χρήματα και πώς ήταν φυσικό.

«Οι "Ψίθυροι καρδιάς" ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.


Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει να φάει κρέας 22 χρόνια για ηθικούς λόγους και ανέφερε ότι πήρε 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη. Στην πρώτη όμως τα έχασε πολύ εύκολα γιατί ο πρώτος της γιος έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά και έκοψε τα πάντα. “Έρεψα”, είπε χαρακτηριστικά.

Άννα Μαρία ΠαπαχαραλάμπουςΕλεονώρα ΜελέτηΨίθυροι ΚαρδιάςΜανούσος Μανουσάκης