Τηλεόραση | 23.03.2020 19:25

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/3), ο Οδυσσέας κι η Έρση σώζονται στο παρά ένα από το φλεγόμενο ατελιέ, με την Έρση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς και ο Σπύρος τους καλεί να μείνουν σπίτι του μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Ο Οδυσσέας ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά που ακόμα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Τζουλιάνας.

Την ίδια ώρα, η μικρή Τζουλιάνα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγει από το σπίτι του Σωτήρη και ρίχνει ένα παράθυρο που είναι καρφωμένο. Η Ρωξάνη εξακολουθεί να αποφεύγει τον Μιχαήλ, γεγονός που τον παραξενεύει, αλλά η Εύα τον βεβαιώνει ότι τα χάπια που παίρνει είναι αγχολυτικά και τίποτα παραπάνω. Η είδηση για την πυρκαγιά στο ατελιέ δημοσιοποιείται και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι είναι δουλειά της Ηλιάνας.

Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο (23/3)

Η Ιφιγένεια πείθει τον Σπύρο να κρατήσουν τα δύο κατσικάκια στο σπίτι μέχρι να περάσει το Πάσχα. Παράλληλα, επισκέπτονται την έκταση στην Κασσιόπη και με τις ευλογίες του Μάρκου αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα πως βρήκε δουλειά, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε τα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού.

Η Αποστολία προσπαθεί να λογικέψει την Ηλιάνα και την συμβουλεύει να σταματήσει να ασχολείται με το θέμα της μετενσάρκωσης. Η Εύα ξεκαθαρίζει στον Μάρκο πως δεν πρόκειται να αφήσει τη δουλειά της κι εκείνος αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Ναυσικά περνάει δύσκολες ώρες, ενώ η Τζουλιάνα ψάχνει τρόπο να το σκάσει από το σπίτι του Σωτήρη. Η Εύα ανακαλύπτει πως τα χάπια της Ρωξάνης περιλαμβάνουν ναρκωτικές ουσίες και την απειλεί να τα κόψει αμέσως! Η Σμαράγδα, πίσω από την πλάτη του Σίμου, επισκέπτεται και πάλι τη λέσχη. Ο Οδυσσέας κι η Έρση κοιμούνται ατάραχοι, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά

8 λέξειςΣΚΑΪ