Τηλεόραση | 07.04.2020 13:26

Τάκης Ζαχαράτος: Η Κορομηλά, η πρώτη γνωριμία με την Αντζελα και οι μιμίσεις

Newsroom

Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (6/2) και μίλησε για το πώς περνάει τις ώρες της καραντίνας και αναφέρθηκε - φυσικά - στη Μύριαμ την «κορονοσκοτώστρα», την περσόνα που έχει εμπνευστεί λόγω κορονοϊού. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σπίτι μου» ανέφερε ο πολυτάλαντος ηθοποιός. «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ πειθαρχημένος και μου αρέσει να ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που μπορούμε να προστατευτούμε μένοντας στο σπίτι μας», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης μίλησε με πολύ σεβασμό για τη Ρούλα Κορομηλά και το πώς τον ανακάλυψε, ενώ εκείνος εργαζόταν ως κομμωτής στην Πάτρα. Ο σόουμαν αποκάλυψε ότι ήθελε να πάει σε δραματική σχολή, αλλά δεν τον άφηναν οι γονείς του, ενώ η μητέρα του του είχε πει ότι θα τον ανακαλύψουν ακόμα και μέσα στο κομμωτήριο της Πάτρας. Όπως και έγινε: «Εγώ εργαζόμουν στο κομμωτήριο στην Πάτρα. Εγώ πολύ στενοχωρημένος γιατί είχα τελειώσει τον στρατό και ήθελα να πάω στη δραματική σχολή. Η μητέρα μου μου έλεγε με τίποτα δεν πας το κομμωτήριο σε περιμένει...

Μια μέρα είμαι στο κομμωτήριό μου, κρεπάρω μία κυρία, και η Κορομηλά είχε έρθει στην Πάτρα για μια εκπομπή, και μπαίνει στο κομμωτήριο με σπασμένο πόδι, πατερίτσες και δύο βοηθούς. Η πελάτισσα που είχα, λιποθύμησε όταν είδε τη Ρούλα Κορομηλά. Κάνω λοιπόν εκεί την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση, λέω να ρωτήσω τον μπαμπά μου. Ήμουν 18 ετών. Μου λέει ο μπαμπάς μου "δεν έχεις να χάσεις κάτι γιατί να μην βγεις. Και εκεί ξεκινάω να κάνω κάποιες εκπομπές».

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία υπήρχε μια κόντρα στο παρελθόν, και εξήγησε για ποιο λόγο είχε θυμώσει μαζί του. «Η Άντζελα είχε θυμώσει πολύ. Τα βρήκαμε, τώρα μιλάμε. Είναι επεισοδιακή η πρώτη συνάντηση με την Άντζελα. Δεν ήμουν πολύ γνωστός τότε. Ήταν καρναβάλι στην Πάτρα και μου είχε πει μια φίλη μου να πάω να εμφανιστώ σε ένα κέντρο, που ήταν ο χορός των ανθοπωλών, ως Άντζελα. Στο κέντρο τότε τραγουδούσε η Άντζελα. Μου είπε ότι θα είναι πάρτι μασκέ.

Και φτάνω και δεν ήταν πάρτι μασκέ. Κι εγώ ήμουν με το μίνι και όλο το πόδι έξω. Κάθισα σε ένα τραπέζι και είχα καταντραπεί. Και μου είπαν ότι θέλει να με δει η Άντζελα. Τότε μεσουρανούσε με το “Εσύ τι λες”, έχει σκάσει το σουξέ, γίνεται χαμός σε όλη την Ελλάδα. Μπαίνω μέσα και μου λέει “έχεις λίγο χοντρά μπούτια, να αδυνατίσεις. Μην αργήσεις αν είναι να βγεις, γιατί πρέπει να βγω”.

Βγήκα κι έγινε χαμός. Η ίδια δεν περίμενε να συμβεί αυτό. Βλέπω την Άντζελα από πάνω, έξαλλη… Οπότε, θεωρώντας ότι έχουν καταλάβει ότι είναι ένας άντρας που κάνει την Άντζελα, λέω τώρα θα σας κάνω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Και βλέπουν την… Άντζελα Δημητρίου να κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τρελάθηκε ο κόσμος. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση.
Έχουμε περάσει διάφορα με την Άντζελα, αλλά την αγαπώ γιατί είναι μια ηρωίδα που το έχει σκάσει από ένα βιβλίο και συνεχώς γράφει κεφάλαια υπέροχα που μου δίνει τέτοια έμπνευση».

Η Ρούλα Κορομηλά, βλέποντας τη συνέντευξη έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Οι ταλαντούχοι άνθρωποι είναι γενναιόδωροι, ευγνώμονες, ειλικρινείς και δοτικοί, μεταξύ άλλων... Δεν την είχα αυτή την φωτογραφία και την είδα μόλις στον Ν. Χατζηνικολαου που απόψε έχει καλεσμένο τον αγαπημένο μου φίλο, Τάκη Ζαχαρατο, που τόσα χρόνια αγαπώ και έχω στην καρδιά μου σε μια ξεχωριστή θέση».

T

Ο Τάκης Ζαχαράτος περνάει την καραντίνα με τη Μύριαμ Απλού και προσφέρει γέλιο online.

T

Νίκος ΧατζηνικολάουΤάκης Ζαχαράτος