Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Μία εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή
Λαχταριστό μυδοπίλαφο, αφράτο ψωμί, νουντλς με χοιρινό, σουφλέ ψωμιού με τυρί και ζαμπόν αλλά και πτι φουρ με μαρμελάδα και σοκολάτα είναι μερικά από τα πιάτα που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας στο «Κάθε Μέρα Chef»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία. Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.
Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.
Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Chef» ο Βαγγέλης μαγειρεύει πεντανόστιμο αρωματικό μυδοπίλαφο. Φτιάχνει βελούδινες χυλοπίτες με κεφτεδάκια και κασέρι και στη συνέχεια δείχνει βήμα-βήμα όλα τα μυστικά για αφράτο ψωμί για σάντουιτς δοκιμάζοντας αλμυρές και γλυκές γεμίσεις για πρωινό και σνακ. «Ζαχαροπλαστική για όλους» αμέσως μετά, με λαχταριστό νηστίσιμο κέικ ολικής με σταφίδες και αχλάδια ποσέ.
Την Τρίτη 30 Μαρτίου στο «Κάθε Μέρα Chef», ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστές μελιτζάνες γεμιστές με μοσχαρίσια φιλετάκια και συνεχίζει με ένα πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι: Σουφλέ ψωμιού με τυρί και ζαμπόν. Στην ενότητα «Αγαπημένα Ασιατικά» δείχνει πώς γίνονται τα νουντλς με χοιρινό και γλυκόξινη σάλτσα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τα κλασικά και αγαπημένα πτι φουρ με μαρμελάδα και σοκολάτα. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!
Το σχέδιο της Τουρκίας για τη νέα κατάσταση στη Συρία: Η Άγκυρα αναλαμβάνει τον ρόλο του προστάτη - Τα μηνύματα στις ΗΠΑ
Γεράσιμος Χουλιάρας για σεισμό στην Τριχωνίδα: Η λίμνη έχει γίνει από πολλά ρήγματα - Έχει δώσει και 6 Ρίχτερ
Πόσο θα αλλάξει το dating τα επόμενα χρόνια η τεχνητή νοημοσύνη – Οι καινοτομίες που έρχονται
«Τρίμπαλο» και τρίποντο για τον ΠΑΟΚ που παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής απ' την κορυφή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr