Viral | 06.10.2020 17:20

Λάνα Ντελ Ρέι: Εμφανίστηκε με «διχτυωτή» μάσκα και εξαγρίωσε τους φανς της

Newsroom

Η διάσημη ποπ σταρ Λάνα Ντελ Ρέι προκάλεσε αντιδράσεις και online σχόλια με την περίεργη εμφάνισή της σε υποκατάστημα του Barnes and Noble στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια διάβασε αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο ποίησης «Violet Bent Backwards Over the Grass». Ως εδώ όλα καλά, όμως η Λάνα εμφανίστηκε με μια αραχνοΰφαντη μάσκατην οποία είχε φορέσει και στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview.

Πολλοί χρήστες των social media βλέποντας τις αναρτήσεις για την εκδήλωση σχολίασαν το γεγονός ότι αυτή η στιλάτη και πανάκριβη - ίσως μάσκα - δεν προστατεύει από τον κορονοϊό, αλλά το μόνο που καλύπτει είναι την ανάγκη της τραγουδίστριας να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες. 

   

Οι χρήστες αναρωτήθηκαν αν φοράει κάτι άλλο (προστατευτικό) κάτω από αυτό το «πλέγμα», ενώ πολλοί ειρωνικά ζήτησαν από κάποιον να ενημερώσει την ποπ σταρ για την πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό. Πολλοί ανέφεραν ότι δίνει κακό παράδειγμα στους ανθρώπους που τη θαυμάζουν και κυρίως στη νεολαία που ακούει τα τραγούδια της, ενώ άλλοι έγραψαν «Σ' αγαπάμε, αλλά σοβαρέψου και βάλε μάσκα».

T
T

Η Λάνα Ντελ Ρέι δεν έχει ακόμη απαντήσει στην κριτική, αλλά την Κυριακή δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο διάβασε ένα ποίημα φορώντας μάσκα, την οποία αφαίρεσε ξεφυσώντας στο τέλος της ανάγνωσης. 

ΚορονοϊόςΛάνα Ντελ Ρέιμάσκα