Viral | 11.06.2022 07:35

Φτάνει πια! Ιδιοκτήτης βενζινάδικου σταματάει να φουλάρει ρεζερβουάρ – Διαμαρτύρεται για τις δυσθεώρητες τιμές της βενζίνης

Newsroom

Ένας ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ο οποίος έχει βαρεθεί τις προσπάθειες των πετρελαϊκών εταιρειών να εξαπατήσουν τους πελάτες με εξωφρενικά υψηλές τιμές στην αντλία, σταμάτησε να πουλάει βενζίνη σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Reynold Gladu, ο οποίος διατηρεί το Ren's Mobil Service στο κέντρο του Amherst εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, άδειασε τις δεξαμενές του νωρίτερα αυτό το μήνα και δεν σχεδιάζει επί του παρόντος να τις ξαναγεμίσει.

«Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού πια», δήλωσε ο Gladu στην εφημερίδα Daily Hampshire Gazette για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απάτη που έχει συμβεί ποτέ στους ανθρώπους στη διάρκεια της ζωής μου".

Η βενζίνη στη Μασαχουσέτη είναι κατά μέσο όρο πάνω από 5 δολάρια ανά γαλόνι, σύμφωνα με την AAA New England.

Η επιχείρηση θα συνεχίσει να κάνει αλλαγές λαδιών και άλλες επισκευές, αλλά ο Gladu αναγνωρίζει ότι είναι απίθανο να μπορέσει να παραμείνει ανοιχτή για πολύ χωρίς να πουλάει βενζίνη.

«Έχοντας να κάνω με την Mobil, δεν σκέφτονται πια την τιμολογιακή τους πολιτική», δήλωσε ο Gladu. «Έχω σερβίρει το προϊόν τους, αλλά αρνούμαι να το κάνω πια, επειδή γίνονται όλο και πιο πλούσιοι», ανέφερε σύμφωνα με το AP.

Η Julie King, εκπρόσωπος της ExxonMobil Corp., έγραψε σε ηλεκτρονικό μήνυμα στην εφημερίδα ότι η τιμή στην αντλία είναι εκτός του ελέγχου της εταιρείας της και βασίζεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του αργού πετρελαίου.

τιμέςειδήσεις τώραβενζίνηβενζινάδικοΗΠΑ