Viral | 15.07.2022 21:27

Πανικός σε πόλη της Κολομβίας: Ο αρχές έκαψαν 1,5 τόνο μαριχουάνας και οι κάτοικοι… ντουμάνιασαν

Newsroom

Πανικός προκλήθηκε σε πόλη της Κολομβίας από απόφαση των αρχών να κάψουν πάνω από 1,5 τόνο μαριχουάνας. Ο αέρας που έπνεε μετέφερε τον καπνό πάνω από την πόλη και στην αρχή οι κάτοικοι νόμιζαν ότι πρόκειται για μεγάλη φωτιά, μέχρι τη στιγμή που η μυρωδιά τους έκανε να καταλάβουν περί τίνος… πρόκειται.

Αντιδράσεις των κατοίκων

Το Γραφείο Δημάρχου του Bello διέψευσε την πυρκαγιά και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για κάψιμο από την Αστυνομία, τον Στρατό, τους Πυροσβέστες και την Εισαγγελία, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιχείρηση.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για τεράστιες ποσότητες καπνού, ενώ κάποιοι κατέγραψαν σε βίντεο το περιστατικό. Άλλοι έκαναν λόγο για τις «επιπτώσεις» από την έντονη μυρωδιά που προκλήθηκε από την καύση του παραισθησιογόνου, ενώ αναρωτήθηκαν: «πιστεύουν αυτοί οι άνθρωποι ότι είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνεις αυτό;»

«Αρκετά διαμερίσματα έπρεπε να εκκενωθούν εξαιτίας αυτού του μικρού αστείου. Κάποιος πρέπει να απαντήσει για αυτή την κακή απόφαση», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία της κοιλάδας Aburra, οι κατασχέσεις έγιναν την περασμένη εβδομάδα μέσω δύο διαδικασιών και η κατασχεθείσα μαριχουάνα επρόκειτο να δοσολογηθεί και να διανεμηθεί στη γειτονιά El Mirador, στο Bello.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Power Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές – Μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Καμπανάκι από ΔΝΤ στις κεντρικές τράπεζες να αυξήσουν γρήγορα τα επιτόκια

Ποδαρικό για το MyAuto: Τι είναι ο ηλεκτρονικός φάκελος αυτοκινήτου – Πώς θα λειτουργεί η ψηφιακή μεταβίβαση αυτοκινήτων

Το σχέδιο του Πούτιν για να γονατίσει την Ευρώπη: Η ασφυξία με το φυσικό αέριο και τα σιτηρά – Τι αναφέρει το Politico

Κολομβίααστυνομίαμαριχουάναφωτιάειδήσεις τώρα