Viral|29.05.2024 07:50

Κόντεψε να... μείνει στον τόπο: Γυναίκα στη Μόσχα βρήκε βόα στη λεκάνη της τουαλέτας της

Newsroom

Σοκ έπαθε μια γυναίκα στη Μόσχα, η οποία πήγε στο μπάνιο για να αντικρίσει έναν αλμπίνο βόα μέσα στην τουαλέτα της. 

Μπορεί τα εξωτικά φίδια να μην αποτελούν περίεργο θέαμα στην Αυστραλία ή τη Βραζιλία, όπου τα ερπετά που σέρνονται είναι σχεδόν μέρος της καθημερινότητας, αλλά στη Μόσχα έναν βόα δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις.

Η γυναίκα παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή όταν μπήκε στο μπάνιο της και βρήκε έναν βόα να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας της. Σοκαρισμένη έκλεισε την πόρτα του μπάνιου και κάλεσε αμέσως την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. 

Ήταν τελικά... γείτονας

Σύμφωνα με το odditycentral, ο αλμπίνος βόας ανήκε σε άλλον ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος τον είχε αφήσει στο μπάνιο του προκειμένου να καθαρίσει το κλουβί του. Το ερπετό φέρεται να κατάφερε να εισέλθει στο σύστημα σωληνώσεων μέσω της αποχέτευσης της μπανιέρας και να μπει στη λεκάνη της τουαλέτας της γυναίκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βόας τρομοκρατεί γείτονα, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε δραπετεύσει από το κλουβί του και είχε βρεθεί στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας από έναν άλλο τρομοκρατημένο γείτονα.

Δεν είναι σαφές αν ο ιδιοκτήτης του φιδιού αντιμετώπισε οποιεσδήποτε συνέπειες, δεδομένου ότι αυτό ήταν το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε δύο χρόνια, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο βόας είναι εξερευνητής.

ΜόσχαΡωσίατουαλέταφίδιειδήσεις τώρα