Viral|23.07.2024 06:00

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το πιο αηδιαστικό και ενοχλητικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες στα αεροπλάνα

Newsroom

Όταν πετάμε με αεροπλάνο, πολλοί από εμάς μπορεί ακούσια να έχουμε συνήθειες που είναι λίγο αηδιαστικές ή ενοχλητικές για τους άλλους επιβάτες.

Για παράδειγμα, μπορεί να μην πετάμε τα σκουπίδια όταν κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο ή να ροχαλίζουμε κατά τη διάρκεια μιας  μεγάλης πτήσης.  Υπάρχουν επίσης εκείνοι που θεωρούν ότι μπορούν να βγάλουν τα παπούτσια και τις κάλτσες τους και να απλώσουν τα πόδια τους στο μπροστινό κάθισμα.

Μια αεροσυνοδός έρχεται να αποκαλύψει ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που κάνουν οι επιβάτες και ενοχλεί πολύ το προσωπικό.

Όπως ανέφερε η Μαρίσα Μάκλ στο Lunchtime Live: «Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για μένα είναι όταν φυσούν την μύτη τους και σου δίνουν το χαρτομάντιλο».

«Θυμάμαι μάλιστα μια φορά που επέστρεφα από το Λος Άντζελες κάνοντας το διάλειμμα μου και είχα την κουρτίνα κλειστή. Ένας Αμερικανός επιβάτης τράβηξε την κουρτίνα και μου είπε: "Έι, έχω κάτι για σένα" και πέταξε το χαρτομάντιλο στο πιάτο που έτρωγα το γεύμα μου, νομίζοντας ότι μου έκανε χάρη», συνέχισε. 

Επίσης, τονίζει πως οι επιβάτες δεν πρέπει να ντρέπονται ή να αισθάνονται αμήχανα να ζητούν μια σακούλα.

πτήσηειδήσεις τώρααεροπλάνοαεροσυνοδός