Viral|27.07.2024 05:00

Δεν πίστευε κανείς πως δεν είχε πεθάνει και έγινε εγκληματίας για να τους πείσει!

Newsroom

Ένας Ινδός που είχε κηρυχθεί νεκρός κατά λάθος, από την κυβέρνηση στράφηκε στο έγκλημα για να αποδείξει ότι ήταν ολοζώντανος! 

Ο Baburam Bhil, ένας 40χρονος άνδρας από ένα χωριό του Ρατζαστάν, προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τις αρχές ότι ήταν ζωντανός αφού του εξέδωσαν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Προσπάθησε να διορθώσει το λάθος, απευθυνόμενος στους γέροντες του χωριού του και στις κρατικές αρχές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, οπότε αποφάσισε να προχωρήσει σε πιο ακραίες λύσεις.

Πώς έγινε εγκληματίας 

Φοβούμενος ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν από την κυβέρνηση μετά τον «θάνατό» του, ο Baburam κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να στραφεί στο έγκλημα καθώς, όπως θεώρησε αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσει την προσοχή στο πρόβλημά του. 

Στις 19 Ιουλίου, άρπαξε ένα μαχαίρι και ένα μπουκάλι με βενζίνη και άρχισε να τρομοκρατεί ένα τοπικό σχολείο, αναφέρει το odditycentral.com. 

Αφού εισέβαλε σε σχολείο, τραυμάτισε σοβαρά δύο δασκάλους και έναν γονέα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Baburam Bhil πήρε επίσης ομήρους αρκετούς μαθητές και καθηγητές μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές και να τον συλλάβουν.

Ξεκίνησε έρευνα 

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας από το Ρατζαστάν εξήγησε ότι είχε κηρυχθεί άδικα νεκρός και αφού προσπάθησε επανειλημμένα να ακυρώσει το πιστοποιητικό θανάτου του, απελπίστηκε και έπρεπε να αποδείξει πως ήταν ζωντανός. Σκέφτηκε ότι διαπράττοντας αρκετά σοβαρά εγκλήματα ώστε να συλληφθεί, η αστυνομία δεν θα είχε άλλη επιλογή από το να τον συλλάβει και να καταγράψει το όνομά του στα αστυνομικά αρχεία, και έτσι να υπάρχει απόδειξη πως δεν έχει πεθάνει.

Ο ίδιος έχει τεθεί υπό κράτηση και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος είναι τελικά!

Ενδιαφέρον έχει πως η περίπτωση του 40χρονου δεν είναι τόσο ασυνήθιστη στην Ινδία. Το Vio News ανέφερε ότι τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ένας 70χρονος άνδρας εθεάθη να περπατά με ένα πλακάτ που έγραφε «Είμαι ζωντανός», αφού το πιστοποιητικό θανάτου του είχε εκδοθεί λανθασμένα.

Ινδίαέγκλημαθάνατοςειδήσεις τώρα