Viral|30.07.2024 14:00

Πλήρωνε για ένα χρόνο ενοίκιο σε λάθος άνθρωπο - Απελπισμένη για το υπέρογκο χρέος

Newsroom

Να μείνει στον δρόμο κινδυνεύει νεαρή από τις ΗΠΑ, η οποία ξαφνικά ανακάλυψε ότι για 13 μήνες ολόκληρους μήνες κατέβαλε ενοίκιο σε λάθος πρόσωπο.

Η Kody Lynn σε ένα βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες 3 εκατ. θεάσεις στο tik tok, εξηγεί πως ένα μπέρδεμα την έκανε να συσσωρεύσει χρέος 18.500 δολαρίων και να βρίσκεται πολύ κοντά στο να της γίνει έξωση.  


Ακολουθώντας ένα από τα trend στο tik tok λέει«κατέβασε ένα δάχτυλο αν χρησιμοποιούσες το Venmo για να πληρώσεις τον σπιτονοικοκύρη σου και μόλις έμαθες ότι έστελνες τους τελευταίους 13 μήνες τα χρήματα σε λάθος πρόσωπο».

Δεν παρατήρησε ότι δεν του έβαζε το ενοίκιο

«Και το πρόσωπο αυτό δεν σου είπε ποτέ ότι στέλνεις χρήματα λογαριασμό αλλά ούτε ο σπιτονοικοκύρης σου παρατήρησε τόσο καιρό ότι δεν του έβαζες το ενοίκιο», συνεχίζει.

Δεν της δίνει πίσω τα χρήματα το άλλο πρόσωπο

Η κοπέλα έπειτα εξηγεί ότι ο σπιτονοικοκύρης της ζητάει να τον ξεπληρώσει εδώ και τώρα κι ότι το πρόσωπο που του έστελνε χρήματα τους τελευταίους 13 μήνες υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να δώσει τα 18,500 δολάρια, διότι η αδελφή του, που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά τα σπατάλησε. 

Κλείνοντας το βίντεο η Kody Lynn επισημαίνει ότι της έχουν δώσει προθεσμία να μετακομίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα κι ότι η ιστορία της όσο απίστευτη κι ακούγεται είναι πραγματική. 

ΗΠΑενοίκιοειδήσεις τώρα