Viral|22.08.2024 16:00

«Bιαστικός» επιβάτης στη Μελβούρνη: Άνοιξε την έξοδο κινδύνου και περπατούσε στο φτερό – Συνελήφθη από το προσωπικό εδάφους

Newsroom

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης επιβάτη στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης αφού έφυγε από σταθμευμένο αεροσκάφος μέσω της εξόδου κινδύνου.

Βίντεο που κατέγραψαν επιβάτες της πτήσης της Jetstar δείχνει τον άνδρα να περικυκλώνεται αμέσως από άνδρες ασφαλείας και να προβάλει αντίσταση την ώρα της σύλληψής του.

«Ο επιβάτης βγήκε από την έξοδο κινδύνου και περπάτησε κατά μήκος του πτερυγίου, προτού κατέβει από τον κινητήρα στην πίστα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Jetstar.

«Ο άνδρας έδειχνε κάπως περίεργη συμπεριφορά»

Σύμφωνα με το δίκτυο Sky News ο άνδρας έκανε βόλτες μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους προτού ανοίξει την έξοδο κινδύνου με αεροσυνοδούς και επιβάτες να τον παρακαλούν να επιστρέψει στη θέση του.

Η Όντρεϊ Βαργκέζε, που επέβαινε στο αεροσκάφος, ανέφερε ότι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν καθώς ο άνδρας άρχισε να επιδεικνύει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά λίγο πριν ανοίξει την έξοδο κινδύνου. «Ο άνδρας έδειχνε κάπως περίεργη συμπεριφορά», δήλωσε η Βαργκέζε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW. «Μόλις το αεροπλάνο άρχισε να σταματά, σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε προς την έξοδο κινδύνου».

Αμέσως συνελήφθη για επιθετική συμπεριφορά και παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας του αεροσκάφους κι οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης JQ507 αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο.

ειδήσειςαεροδρόμιοεπιβάτηςΜελβούρνησύλληψηειδήσεις τώρα