Viral|27.08.2024 14:31

Αμερικανίδα influencer συγκλονίστηκε με την ελληνική ντομάτα: «Θέλω να κλάψω, η καλύτερη στην Ευρώπη»

Newsroom

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο μιας Αμερικανίδας influencer που μοιράστηκε τη χαρά της για τη νόστιμη ελληνική ντομάτα που έφαγε στη Μήλο.

Η Marta, που βρίσκεται στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές έφτασε στο όμορφο νησί μετά την Ιταλία και αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της στο TikTok.

«Οι ντομάτες στις ΗΠΑ δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση»

Ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο TikTok είχε τίτλο «Δοκιμάζω την πρώτη ΑΛΗΘΙΝΗ μου ντομάτα στην Ευρώπη» και περιέγραψε αναλυτικά τις εντυπώσεις της μόλις έφαγε ντομάτα, από τη σαλάτα ντάκο που είχε παραγγείλει: «Ερχόμενη από τις ΗΠΑ, όπου δυστυχώς οι ντομάτες δεν έχουν ούτε μυρωδιά ούτε γεύση… βρίσκομαι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ της σάλτσας ντομάτας!» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

«Θέλω να κλάψω»

Στο βίντεο, η Αμερικανίδα δείχνει κατενθουσιασμένη και είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα από τη χαρά της που γεύτηκε μια τόσο νόστιμη ντομάτα! «Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να κλάψω. Θεέ μου, παιδιά, πραγματικά θα την καταβροχθίσω όλη και θα παραγγείλω άλλη μία! 10/10!», ακούγεται να λέει.

Μήλοςντομάταειδήσειςειδήσεις τώρα