Viral|04.09.2024 04:00

Έβαζαν κατσαρίδες στα πιάτα τους για να μην πληρώσουν τον λογαριασμό αλλά τους ξεμπρόστιασε το εστιατόριο!

Newsroom

Μια απίστευτη κομπίνα έκανε μια οικογένεια από το Μεξικό για να μην πληρώσει τον λογαριασμό σε εστιατόριο. Έβαλαν κατσαρίδες στα πιάτα τους και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο προσωπικό. Μπορεί όμως να γλίτωσαν κάποια λεφτά, αλλά έγιναν ρεζίλι καθώς το εστιατόριο τους ξεμπρόστιασε δημοσιεύοντας βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που φαίνεται η αλήθεια.

Τι συνέβη και πώς αποκαλύφτηκαν οι απατεώνες 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο εστιατόριο Puerto Chale στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικό. Η οικογένεια αφού έφαγε, έβαλε σε ένα πιάτο κατσαρίδα και στη συνέχεια απείλησαν πως θα κάνουν σκηνή εκτός και εάν το εστιατόριο συμφωνούσε  να μην τους χρεώσει το γεύμα τους.

Αν και μπερδεμένη από το περιστατικό, καθώς το εστιατόριο φέρεται να έχει πολύ αυστηρή πολιτική υγιεινής, η διεύθυνση αποφάσισε να ενδώσει στις απαιτήσεις των πελατών για να αποφύγει ένα περιττό σκάνδαλο.

Ωστόσο, μόλις η οικογένεια έφυγε, έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας και βρήκαν αποδείξεις πως το όλο θέμα ήταν προσχεδιασμένο, αναφέρει το odditycentral.

Μάλιστα, αφού το βίντεο έγινε viral, αρκετοί χρήστες του X κατηγόρησαν την οικογένεια ότι είχε εξαπατήσει πολλά εστιατόρια στη Γουαδαλαχάρα χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική!

απάτηΜεξικόκατσαρίδεςεστιατόριολογαριασμόςειδήσεις τώρα