Viral|06.09.2024 07:20

Μύκονος: Tiktoker δοκίμασε το πιο φθηνό και το πιο ακριβό σουβλάκι και αποκάλυψε ποιο είναι το καλύτερο

Newsroom

Η αύξηση στις τιμές στο σουβλάκι συνεχίζεται αδιάκοπα, με τις τελευταίες ανατιμήσεις να ενισχύουν τις ανησυχίες, καθώς σε ορισμένες περιοχές το τυλιχτό ξεπερνά πλέον τα 5 ευρώ το κομμάτι.

Η σύγκριση

Συγκεκριμένα, οι τιμές για ένα τυπικό τυλιχτό με γύρο στην Αθήνα κυμαίνονται από 3,30 έως 4,50 ευρώ, έχοντας ξεπεράσει επίπεδα που κάποτε θα θεωρούνταν πλαφόν, ακόμα και στη Σαντορίνη, πριν από μία δεκαετία. Στα νησιά η κατάσταση είναι ακόμα πιο επιβαρυντική, με έναν TikToker να κάνει σύγκριση μεταξύ του «φθηνότερου» σουβλακιού της Μυκόνου και του ακριβότερου.

Για την ιστορία, το πιο φθηνό κόστισε 5 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό ξεπερνούσε τα 10 ευρώ. Ο TikToker dimitris tsedes έκανε τη σύγκριση των δύο σουβλακίων για να αξιολογήσει ποιο αξίζει περισσότερο, ποιο είναι μεγαλύτερο και ποιο είναι πιο νόστιμο.

Ξεκινώντας με το «φθηνό», ο TikToker σχολίασε ότι ο γύρος ήταν εξαιρετικός, η πίτα φρέσκια και οι πατάτες καλοψημένες. «Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά έχει πολλά υλικά μέσα και είναι μπαμπάτσικο» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ακριβότερο σουβλάκι της Μυκόνου, σημείωσε ότι είναι μεγαλύτερο, αλλά και πιο ελαφρύ σε σχέση με το «φθηνιάρικο».

Στο τέλος, ανέφερε ότι προτίμησε το φθηνότερο σουβλάκι, αν και του είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι κάτι που κοστίζει 5 ευρώ θεωρείται φθηνό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: TikTok/dimitristsede

ΜύκονοςσουβλάκιTikTokειδήσεις τώρα