Viral|15.09.2024 11:01

Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Το κορίτσι του TikTok που... αφήνει τον ελληνικό άντρα και πάει Survivor

Newsroom

Το Survivor επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/9) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, με το πρώτο τρέιλερ να είναι στον αέρα και μία από τις παίκτριες που δείχνει να... ξεχωρίζει από τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης είναι η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, την οποία οι χρήστες του TikTok ξέρουν και με το όνομα «Katy supergirl», όπου αριθμεί πάνω από 305.000 followers.

Με καταγωγή από τη Ρωσία η Εκατερίνα Λιντβίνοβα μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά για το επόμενο χρονικό διάστημα θα ζει στον Άγιο Δομίνικο όπου θα δοκιμάσει τις αντοχές της με κάποιους φαν του ριάλιτι να είναι σίγουροι ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

Στο τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο η ίδια δεν έκρυψε ότι «με τρομάζει ότι δεν έχουμε σπίτι», αφού όπως όλα δείχνουν οι παίκτες θα κληθούν να χτίσουν τις καλύβες τους από το μηδέν αυτή τη φορά.

Δεν κρύβει ότι στο Survivor μπήκε για να μάθει πώς είναι να κοιμάται κανείς στη ζούγκλα και γιατί θέλει να… χάσει κιλά.

Η ιστορία της και οι δηλώσεις από το παρελθόν

Η 26χρονη παίκτρια του Survivor, Tik Toker/ ηθοποιός, κατάγεται από τη Μόσχα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και με το ice skating. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 ετών για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, έχει πτυχίο Αισθητικής αλλά και μαύρη ζώνη στο καράτε. Ο έρωτας και η πρόταση γάμου που δέχτηκε την οδήγησαν στην απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Λατρεύει τη γάτα της, τη Μίσκα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το TikTok κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το οποίο λατρεύει. Ανέφερε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από χρήστες του μέσου που της λένε ότι με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της, τους έβγαλε από την κατάθλιψη.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι βγάζει χρήματα από το TikTok, ενώ αποκάλυψε ότι γνώρισε τον άντρα της μέσω Facebook. Της έστειλε μήνυμα, βγήκαν για «μια ζεστή σοκολάτα», της άρεσε και... παντρεύτηκαν. Βέβαια, τόνισε ότι εκείνος δεν θέλει να είναι TikToker, αλλά τον αναγνωρίζουν και τον φωνάζουν «ο ελληνικός άντρας».

 

 

 

 

ΣΚΑΪSurvivorTikTok