Viral|06.10.2024 22:19

Youtuber τράκαρε McLaren αμύθητης αξίας ενώ γύριζε βίντεο: Ο φίλος του είχε τραυματιστεί

Newsroom

Οργή προκάλεσε η ανευθυνότητα γνωστού Youtuber που τράκαρε τη McLaren των 300.000 δολαρίων ενώ έκανε live streaming, με τον συνοδηγό φίλο του να τραυματίζεται.

Ειδικότερα ο Jack Doherty, που έχει 14,9 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, έκανε live streaming στο Kick, οδηγούσε με το ένα χέρι και κοίταζε το τηλέφωνό του καθώς οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, πριν χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Η McLaren 570S γλίστρησε στον βρεγμένο αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι, πριν πέσει πάνω στο μεταλλικό κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου. Το καπό του αυτοκινήτου ξηλώθηκε, και καταστράφηκε ολόκληρο το μπροστινό μισό του.

Ο Jack κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμούς από το αυτοκίνητο, αλλά ο φίλος του, Michael David, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε.

Το τράβαγε βίντεο

Μπορεί ο φίλος του να ήταν μέσα στα αίματα αλλά ο youtuber συνέχισε να βιντεοσκοπεί και μάλιστα τον έβαλε να βιντεοσκοπήσει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο!

Ο Jack έχει έκτοτε αποκλειστεί από την πλατφόρμα streaming Kick για παραβίαση των όρων ασφαλείας.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες εξοργίστηκαν κατηγορώντας τον ότι φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για το αυτοκίνητό του παρά για τον τραυματισμένο φίλο του.

«Το πρόσωπο του φίλου σου αναβλύζει αίμα, αλλά φροντίζεις να μείνει να κινηματογραφεί από όλες τις οπτικές γωνίες… ωραία» έγραψε κάποιος.

τροχαίο ατύχημαyoutubeειδήσεις τώραMcLaren