Viral | 11.10.2024 04:00

Δεν πήρε ρεπό ούτε στον γάμο του: O viral γαμπρός που άνοιξε λάπτοπ στη γαμήλια δεξίωση για να δουλέψει!

Newsroom

Τον ορισμό του εργασιομανή κερδίζει επάξια ο Casey Mackrell καθώς άφησε… κυριολεκτικά τον γάμο του για τις ανάγκες της εργασίας του.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στο LinkedIn ο ιδρυτής μιας νεοφυούς επιχείρησης με έδρα τις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας την ως «μία από τις πιο θλιβερές αναρτήσεις που έχουν γίνει ποτέ».

Η ανάρτηση έγινε από τον Torrey Leonard, συνιδιοκτήτη της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Thoughtly, ο οποίος επαίνεσε τον συνέταιρό του Casey Mackrell επειδή χρησιμοποίησε λάπτοπ στον ίδιο του τον γάμο για να φέρει εις πέρας μια επαγγελματική υποχρέωση.

Όπως ανέφερε στην αρχική του ανάρτηση ο Leonard, η εταιρεία τους είχε μόλις ξεκινήσει συνεργασία με έναν πελάτη που ήθελε να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ του μέσα σε δύο εβδομάδες, έτσι ο Mackrell αποφάσισε να θυσιάσει λίγη ώρα από τον γάμο του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που προέκυψε και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Χαμός στα social media

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «θλιβερή» και «ανάρμοστη». Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι η συγκεκριμένη εικόνα του εργασιομανούς γαμπρού θα μπορούσε να αποτελέσει και λόγο διαζυγίου.

Σε συνέντευξή του στο news.com.au, ο Leonard υπερασπίστηκε την απόφαση του συνεργάτη του, εξηγώντας ότι αυτό το πρότζεκτ ήταν σημαντικό και ότι η φύση της δουλειάς τους είναι τέτοια που απαιτεί συχνά εξαντλητικό ωράριο και από τους δυο τους.

ειδήσειςsocial mediaγάμοςειδήσεις τώρανύφη