Viral|03.02.2020 12:36

Super Bowl: Τα social «προσκυνούν» Λόπεζ και Σακίρα

Newsroom

Η 50χρονη Τζένιφερ Λόπεζ και η 43χρονη Σακίρα ήταν οι λαμπερές πρωταγωνίστριες του σόου στο ημίχρονο του φετινού τελικού του Super Bowl. Κάθε χρόνο στον τελικό, η Λίγκα φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές και περφόρμερς. Φέτος, ήταν η σειρά της Λόπεζ και της Σακίρα, οι οποίες έκαναν μια εμφάνιση αφιερωμένη σε όλες τις Λατίνες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Οι δύο καλλίγραμμες σταρς της βιομηχανίας της μουσικής ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες τους.

Λόπεζ και Σακίρα είναι δύο από τις μεγαλύτερες σε ηλικία περφόρμερς που έχουν εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl. Μαζί έδωσαν ένα σόου που σχολιάστηκε ως μοντέρνο και άξιο πολλών... GIFs που έγιναν viral. Την εμφάνισή τους παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι τραγουδιστές και celebrities οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στα social media για τις δύο Λατίνες μητέρες που σάρωσαν στη σκηνή στο ημίχρονο του Super Bowl. Ρίκι Μάρτιν, Εύα Λονγκόρια, Φέργκι και πολλοί άλλοι σχολίασαν την εμφάνιση «φωτιά» της Σακίρα και της Λόπεζ που ολοκληρώθηκε με μια θερμή αγκαλιά.

T
T
T
T
T
T
T

Εκτός από τους επώνυμους, το #SuperBowl γέμισε αναρτήσεις για τις Λατίνες βασίλισσες της ποπ, οι οποίες «έβαλαν» τα γυαλιά σε πολύ νεότερες περφόρμερς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: 

T
T
T
T
T
T
Τζένιφερ ΛόπεζΣακίραSuper Bowl