Συνταγή για μπέργκερ με pulled pork από τον Νικόλα Καρβέλα
Video Player is loading.
Ο Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει μπέργκερ με pulled pork. Υλικά: 4 ψωμάκια για μπέργκερ, 800 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο, αλάτι – πιπέρι, 1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα γλυκιά, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 300 γρ. σάλτσα μπάρμπεκιου,100 γρ. κρασί λευκό. Για τη σύνθεση: 8 φέτες τομάτας, 8 φέτες τσένταρ, 2 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φέτες, 1 μικρό άισμπεργκ, 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα.