Καιρός|06.09.2023 11:50

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στα Τρίκαλα - Συναγερμός για έντονα καιρικά φαινόμενα

Newsroom

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα Τρίκαλα επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει φτάσει στην περιοχή με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Οι πολίτες ενημερώθηκαν με μήνυμα από το 112.

«Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει το μήνυμα από την Πολιτική Προστασία.

Σημειώνεται ότι απαγόρευση κυκλοφορίας έχει επιβληθεί και στον Δήμο Δομοκού Φθιώτιδας, καθώς οι κάτοικοι ενημερώθηκαν με μήνυμα από το 112.

Μπαράζ μηνυμάτων από το 112

Η Πολιτική Προστασία καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Ειδικότερα Μέθανα και Τροιζήνα έλαβαν τη συγκεκριμένη ειδοποίηση. «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το 112.

Το πρωί της Τετάρτης εστάλη μήνυμα  και στη Φθιώτιδα για να εκκενωθούν περιοχές. «Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Σοφιάδα και Πετρίλια απομακρυνθείτε προς Νέο_Μοναστήρι λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή», ανέφερε το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας.

Θυμίζουμε ότι από την Τρίτη βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στον νομό Μαγνησίας, ενώ η Πολιτική Προστασία  έδωσε εντολή το πρωί της Τετάρτης να απαγορευτεί η κυκλοφορία και στον νομό Καρδίτσας, καθώς και στην περιοχή των Φαρσάλων.

Τρίκαλακακοκαιρία112κακοκαιρία Danielειδήσεις τώρα