Καιρός|05.09.2024 11:38

Έρχονται κακοκαιρίες εξπρές: Επιμένουν και οι μπόρες, δεν αποκλείεται το χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη

Newsroom

Ο καιρός συνεχίζει τα τερτίπια του αδυνατώντας να αποφασίσει για το αν είναι καλοκαίρι ή φθινόπωρο!  Οι θερμοκρασίες παραμένουν στα ύψη και ταυτόχρονα επιμένουν και οι βροχές και οι μπόρες.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει με ανάρτηση του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για την επικείμενη κακοκαιρία, οι βροχές και οι καταιγίδες ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλάζι αλλά και κεραυνούς.

«Το Σάββατο αναμένεται η κορύφωση του κύματος κακοκαιρίας όπου κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα θα συναντήσουμε έντονα φαινόμενα προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια» αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα και βαθμιαία θα εξαπλωθούν δυτικότερα και νοτιότερα».

Ωστόσο, η κακοκαιρία θα είναι σύντομη και όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει να υποχωρεί από την Κυριακή όπου «ο άστατος καιρός θα επιμείνει με ηπιότερα και μικρότερης διάρκειας φαινόμενα τα οποία θα ξεκινήσουν από το δυτικό βορειοδυτικό Αιγαίο και προς το απόγευμα θα επηρεάσουν εσωτερικές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού και με έμφαση ορεινές – ημιορεινές περιοχές».

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

 

θερμοκρασίακαταιγίδεςειδήσειςειδήσεις τώρα