Πολιτική|06.06.2022 19:43

Τέλος στην κόντρα δίνουν Θεοδωρικάκος - Μπακογιάννης: Συναντήθηκαν και μίλησαν για την παραβατικότητα στην Αθήνα

Newsroom

Τέλος στην κόντρα τους έδωσαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Κώστα Μπακογιάννη τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη και ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκαν στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για να συζητήσουν την ασφάλεια στην Αθήνα.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και, οι δύο τους συζήτησαν τους τρόπους αντιμετώπισης των φαινομένων εγκληματικότητας και παραβατικότητας στο κέντρο της πόλης. Ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε αναλυτικά στην ηγεσία του υπουργείου τον «μαύρο χάρτη» της παραβατικότητας στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος της πόλης ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας που επιχειρούν καθημερινά στο κέντρο και στις γειτονιές και επανέλαβε την ανάγκη να αλλάξει η φιλοσοφία της αστυνόμευσης.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

«Ενώνουμε δυνάμεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου» έγραψε στο Twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος μετά τη συνάντηση. 

Όλες οι ειδήσεις:

Οργή Ρωσίας μετά το μπλόκο στον Λαβρόφ: Απειλεί Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία με τον πύραυλο «Satan-2»

Πρώην Αμερικανίδα διπλωμάτης θέτει ζήτημα αποχώρησης Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: «Η συμμαχία πρέπει να εξετάσει το διαζύγιο»

Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» - Αυτό είναι το σημείωμα

Οι μωβ μέδουσες έφτασαν σε παραλία στα Φαλάσαρνα: Τις μαζεύουν σε κουβάδες οι κάτοικοι

αστυνομίαΤάκης Θεοδωρικάκοςειδήσεις τώραΚώστας Μπακογιάννηςσυνάντησηδήμαρχοςυπουργείο Προστασίας του Πολίτη