Πολιτική|25.07.2024 22:43

Νατάσα Πετρούλια: Ποια είναι η συνεργάτιδα του Γεωργιάδη στην οποία επιτέθηκε φραστικά ο Πολάκης

Newsroom

Η Νατάσα Πετρούλια έγινε χωρίς να το θέλει το πρόσωπο της ημέρας μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο Παύλος Πολάκης την ώρα της συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η Νατάσα Πετρούλια βρισκόταν στην αίθουσα όταν ο κ. Πολάκης της είπε: «Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, έχετε ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό».

Ποια είναι η Νατάσα Πετρούλια

Η Νατάσα Πετρούλια έχει γεννηθεί στη Σίταινα Κυνουρίας και έχει αναλάβει τη θέση της νομικής συμβούλου του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ήταν νομική του σύμβουλος και κατά τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει επίσης μάστερ (LLM) διετούς φοίτησης στο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διεξαγόμενο διαπανεπιστημιακά από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Proof of education master level in Society Politics and Law from the open University London (UK), είναι απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας Αθηνών, ενώ είναι και απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας Τέχνης Σχολής Αθηνών (διετούς φοίτηση) και απόφοιτος Σχολής Θεάτρου και Ορθοφωνίας (διετούς φοίτηση).

Είναι Δικηγόρος - Ποινικολόγος και Νομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Από το 2015 εργαζόταν στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί από το 2009 σε υποθέσεις ποικίλης νομικής ύλης κυρίως Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου Επιχειρήσεων στο Λονδίνο.

Ως Δικηγόρος Αθηνών έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων εμπορικού, αστικού, εργατικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Πλούσια αυτοδιοικητική δράση

Η κυρία Πετρούλια είναι εκείνη που δημιούργησε το πρώτο νομικό blog – ιστοσελίδα για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών το οποίο αποτέλεσε και προσωπικό της αρχείο για άρθρα τοποθετήσεις κείμενα που είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές από την αρχή της καριέρας της ως δικηγόρος και ειδικά σε ευπαθείς ομάδες.

Η Νατάσα Πετρούλια ήταν αιρετό μέλος επί σειρά ετών του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας, από το 1999 έως το 2007, (το νεότερο μέλος και μόνη γυναίκα στην παράταξη που εκπροσωπούσε). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Εγκληματολογίας και της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων.

ειδήσειςΆδωνις ΓεωργιάδηςΒουλήειδήσεις τώραΠαύλος Πολάκης