Πολιτική|02.10.2024 10:58

Τζάκρη στο OPEN: Την Παρασκευή η ανακοίνωση υποψηφιότητας Κασσελάκη - Μπορεί να εκλεγεί από τον α' γύρο

Newsroom

Την Παρασκευή θα ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», λέγοντας πως έχει γυρίσει το βίντεο, ενώ σημείωσε πως ακόμα και αν χάσει, θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί blackout στο συνέδριο»

Ακόμη, απάντησε στο σενάριο περί ενδεχόμενου blackout στο συνέδριο που υπονόησε ο Χρήστος Γιαννούλης, λέγοντας «έχουμε και γεννήτριες για να αποφευχθεί».

Η κυρία Τζάκρη σχολίασε και την υποψηφιότητα του Νίκου Φαραντούρη, λέγοντας πως: «Επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι ψιλιαζόμασταν ότι πρόκειται για μια ετερόκλητη συμμαχία της γραφειοκρατίας που τους ένωσε η εχθρότητα για τον Κασσελάκη».

«Αν δείτε τα επιχειρήματα στην ίδια την πρόταση μομφής δεν βλέπω πολιτικά επιχειρήματα αλλά περιστατικά από σάιτ που είναι απέναντι από τον κ. Κασσελάκη» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές»

Σε ερώτηση αν η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη θα απασχολήσει το συνέδριο, είπε: «πιστεύει κανείς ότι δεν θα συζητηθεί στο συνέδριο το άγος της ανατροπής; Το συνέδριο θα συζητήσει μονοθεματικά αυτό αλλά δεν θα ανατρέψουμε την πορεία προς τις εκλογές».

Ακόμη, εκτίμα, ότι ο κ. Κασσελάκης «θα πάρει υψηλότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί ακόμα και να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο», ενώ είπε ακόμη πως «ο Κασσελάκης θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν χάσει».

ΣΥΡΙΖΑΘεοδώρα ΤζάκρηεκλογέςΣτέφανος Κασσελάκης