Πολιτική | 22.10.2024 10:19

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: «Στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ξεφτίλας»

Newsroom

«Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ξεφτίλας στον ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τον οποίο υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος γιατί έτσι αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή, καθώς έτσι λειτουργούν τα κόμματα και η δημοκρατία.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε «κάθε κόμμα έχει ένα καταστατικό, κάποιοι άνθρωποι μαζεύτηκαν και συμφώνησαν ότι έτσι θα πορεύονται» και πρόσθεσε για το τι είναι ξεφτίλα «ξεφτίλα είναι το να ανοίγει σελίδα στο κόμμα, να λέει αυτά που λέει ο κ. Κασσελάκης, να βγάζει βίντεο και να λέει ότι το κόμμα του είναι με τη διαπλοκή κι αυτός την τελειώνει, να μιλά για κουκούλες και μαύρα ταμεία. Εφόσον δεν είναι τίποτα, γιατί να πάρει γραφείο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ;».

«Η βάση δεν τον θέλει»

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ίδια η βάση του κόμματος δεν θέλει τον κ. Κασσελάκη. «Η βάση δεν τον θέλει. Αυτός βασίζεται στα γκάλοπ. Ο ίδιος πηγαίνει με στημένη κάμερα όπου βλέπει μαζεμένο κόσμο. Όποιοι απαντάνε στα γκάλοπ υπέρ του, δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λένε Κασσελάκης γιατί θέλει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτώμενος για το αν έρθει με κόσμο ο πρώην πρόεδρος στο συνέδριο απάντησε: «Αν θέλει ο Κασσελάκης να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ας πάρει τους βουλευτές του να φύγουν, με γειά του με χαρά του, εδώ θα είμαστε να μετρηθούμε, να σοβαρευτούμε».

Τέλος, απαντώντας για τη δήλωσή του περί μεταναστών, ο ίδιος επέμεινε ότι είναι επί της ουσίας μια σωστή λύση, ωστόσο επεσήμανε ότι «ίσως δεν ειπώθηκε σωστά, θα επανέλθω με επιστημονική μελέτη».

ΣΥΡΙΖΑΑπόστολος Γκλέτσοςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης