Κόσμος|08.10.2023 18:28

Ισραήλ - Χάος στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ: Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα - Ποιες εταιρείες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους

Newsroom

Χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ όπου απεγνωσμένοι ταξιδιώτες έχουν εγκλωβιστεί μετά την αναστολή δεκάδων πτήσεων από τις αεροπορικές εταιρείες εξαιτίας των συγκρούσεων στο Ισραήλ μετά την οργανωμένη επίθεσης της Χαμάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι στιγμής όλες οι αμερικανικές αεροπορικές όπως η United Airlines, η Delta Air Lines και η American Airlines έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ.

Όλες τις πτήσεις της έχει αναστείλει και η Lufthansa, ενώ και οι πτήσεις της Swiss International Air Lines και της Austrian Airlines, ανεστάλησαν προς το Τελ Αβίβ μέχρι τη Δευτέρα.

«Η Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Ισραήλ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023. Οι αποφάσεις για το προσεχές πρόγραμμα πτήσεων θα ληφθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» αναφέρει ανακοίνωση της Lufthansa.

Η Air France ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας. Η ανακοίνωση της Air France αναφέρει: «Η Air France παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Ισραήλ σε πραγματικό χρόνο.

Ακυρώνονται και οι πτήσεις της Aegean από και προς το Τελ Αβίβ

Ακυρώνονται λόγω του πολέμου στην περιοχή οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Aegean.

ΠαλαιστίνηΧαμάςΤελ ΑβίβΙσραήλ