Κόσμος|10.06.2024 16:29

ΗΠΑ: Ταύρος απέδρασε από την αρένα και πήδηξε στο κοινό - Τρεις τραυματίες

Newsroom

Χάος επικράτησε σε ροντέο στο Sisters του Όρεγκον, στις ΗΠΑ όταν ένας ταύρος ξέφυγε από τον έλεγχο, πήδηξε τον φράχτη της αρένας και δραπέτευσε, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρία άτομα.

Στο Sisters Rodeo βρίσκονταν περίπου 5.500 θεατές όταν ο ταύρος που έτρεχε γύρω από την αρένα κάλπασε και κάνοντας ένα σάλτο, πήδηξε τον φράχτη και έπεσε στους παρευρισκόμενους που βρίσκονταν από πίσω.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο ταύρος να τρέχει ανεξέλεγκτος και να πέφτει σε έναν κάδο απορριμμάτων σοκάροντας τους θεατές. Μάλιστα, σήκωσε ένα άτομο από το έδαφος και το πέταξε στον αέρα με τα κέρατά του πριν εκείνος βρεθεί και πάλι στο έδαφος.

Η Ένωση Ροντέο Sisters εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή, στην οποία αναφέρει ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο KTVZ-TV του NBC. Ο αρχιφύλακας του γραφείου του σερίφη της κομητείας Deschutes, Τζόσουα Σπάνο, δήλωσε ότι στο σημείο μεταφέρθηκαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες βρισκόταν και ένας βοηθός σερίφη, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει το ζώο.

ΗΠΑταύροςτραυματίεςειδήσεις τώρα