Κόσμος|24.07.2024 08:49

Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε στρατιώτη και έγλυψε το αίμα

Newsroom

Ένας Βρετανός στρατιώτης δίνει μάχη για τη ζωή του αφού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από μια στρατιωτική βάση στο Κεντ. 

Ένας οπλισμένος με δύο κουζινομάχαιρα άνδρας, πήδηξε από μια μηχανή και επιτέθηκε στον στρατιώτη έξω από τους στρατώνες Brompton Barracks.

Τα τραγικά λεπτά της επίθεσης

Μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι ο δράστης, τον μαχαίρωσε επανειλημμένα. Μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα ο στρατιώτης, που ότι φορούσε την στολή, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να συρθεί προς το σπίτι του, που είναι δίπλα στον στρατώνα.

Ο δράστης που φορούσε μάσκα του σκι και μπουφάν με το λογότυπο της NASA, φέρεται να τον καταδίωξε και να εξαπέλυσε δεύτερη άγρια επίθεση.

Μια γυναίκα - που πιστεύεται ότι ήταν η σύζυγος του στρατιώτη - έτρεξε έξω και προσπάθησε να αποκρούσει τον δράστη.

Έγλυψε το αίμα από το μαχαίρι ο δράστης

Μάρτυρες περιέγραψαν ότι άκουσαν μια κραυγή καθώς συνέχισε την επίθεσή του. Λίγο αργότερα πέρασε το δάχτυλό του πάνω από το μαχαίρι και το έγλειψε μπροστά στους σοκαρισμένους παρευρισκόμενους, αναφέρει ένας μάρτυρας.

Ο στρατιώτης δίνει μάχη με την ζωή του καθώς έχει υποστεί πολλές μαχαιριές στο σώμα και το πρόσωπό του.

Η αστυνομία του Κεντ δεν αποκλείει ακόμα πως η επίθεση σχετίζεται με την τρομοκρατία. Σύμφωνα με την Daily Mail οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν 24χρονο ύποπτο, με τις έρευνες για το περιστατικό να είναι σε εξέλιξη.

Βρετανίαειδήσεις τώραστρατιώτηςεπίθεση με μαχαίρι