Κόσμος|13.09.2024 08:37

«Νόμιζα πως θα πεθάνω»: Η σοκαριστική στιγμή που κεραυνός χτυπά 32χρονο στη Γεωργία

Newsroom

Σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν την στιγμή που κεραυνός χτυπά έναν Ρώσο 32χρονο τουρίστα που χόρευε με τον αδερφό του σε προβλήτα στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Ο Πάβελ Σμιρνόφ γλίτωσε από τύχη και όπως είπε σε συνέντευξή του, όταν έπεσε στο έδαφος, είπε ότι ήταν σίγουρος ότι πέθαινε. «Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα τούνελ από φως. Χορεύεις και ένα δευτερόλεπτο μετά πεθαίνεις», είπε στην Metro.

«Πίστευα πως θα πεθάνω»

Μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του, είπε ότι ήταν πεπεισμένος ότι είχε μείνει ανάπηρος. Ο αδελφός του έσβησε τη φωτιά από το φλεγόμενο μπλουζάκι του και οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις έπεσε στο έδαφος:

«Τότε άκουσα από τα παιδιά ότι ήταν κεραυνός. Άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί, αλλά ένιωθα σαν να ήμουν έτοιμος να πεθάνω», περιέγραψε ο 32χρονος.

«Είχα πλήρη απώλεια της αίσθησης σε όλα μου τα άκρα. Μόνο το ένα χέρι κινούνταν κανονικά. Ένιωθα πόνο από εγκαύματα παντού. Πόνο στα έντερά μου, στο εσωτερικό των ποδιών, σε όλο το δέρμα - παντού. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπνεύσω, φαινόταν σαν να μην μπορούσα να πάρω ανάσα. Οι σκέψεις μου ήταν: γ****, φαίνεται ότι ο θάνατος είναι απλός, είναι κρίμα που όλα τελείωσαν τόσο γρήγορα».

Τα αθλητικά παπούτσια του σκίστηκαν σε κομμάτια και υπέστη σοβαρά εγκαύματα. Είπε επίσης ότι το σορτσάκι του έμοιαζε σαν να είχε πυροβοληθεί με όπλο.

Δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν τραυματίστηκε τόσο σοβαρό όσο πίστευε. Ο τουρίστας βρίσκεται στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, και θα γυρίσει σπίτι του τις επόμενες μέρες.

Οι γιατροί του είπαν ότι ήταν «θαύμα» που δεν σκοτώθηκε ή δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Γεωργίακεραυνόςειδήσεις τώρα