Κόσμος | 03.10.2024 21:51

Βρετανία: Μεταμφιέστηκε σε νοσοκόμο για να σκοτώσει με δήθεν εμβόλιο Covid τον σύντροφο της μητέρας του

Newsroom

Το γύρο της Βρετανίας κάνει το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε ο Τόμας Κουάν για να σκοτώσει τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο 53χρονος είναι γιατρός και μεταμφιέστηκε σε νοσοκόμο, προκειμένου να χορηγήσει δηλητήριο στον σύντροφο της μητέρας του, με τον οποίο βρισκόταν σε διαμάχη για μια κληρονομιά. Για να το πετύχει προσποιούνταν ότι θα έκανε στον Πάτρικ Ο’ Χάρα, αναμνηστική δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, όπως ακούστηκε στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας, που είναι σε εξέλιξη.

Ο κατηγορούμενος αρνείται την απόπειρα δολοφονίας και την έτερη κατηγορία πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση, αλλά παραδέχεται την κατηγορία της χορήγησης τοξικής ουσίας. Ωστόσο, η κατηγορούσα αρχή ισχυρίζεται ότι ο στόχος του ήταν να σκοτώσει τον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γιατρός ήθελε τον θάνατο του συντρόφου της μητέρας του, καθ΄ότι εκείνη αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη διαθήκη της, επιτρέποντάς του να διαμένει στο σπίτι της σε περίπτωση θανάτου της.

Το βίντεο με το ανατριχιαστικό σχέδιο

Την ίδια στιγμή, σοκάρει το σχέδιο του γιατρού το οποίο αποτυπώνεται σε βίντεο που έχει δει το φως  της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος, κατέγραψε τον Κουάν να φτάνει σε ένα μοτέλ στο Newcastle φορώντας μια ελαφρώς διαφορετική μεταμφίεση με καπέλο, γυαλιά, γάντια και μάσκα στις 22 Ιανουαρίου. Αφότου έκανε check-in με ψεύτικο όνομα, έφυγε από το ξενοδοχείο και διέσχισε την πόλη με τα πόδια μέχρι το σπίτι της μητέρας του με σκοπό να κάνει την ένεση στον ηλικιωμένο άντρα. Στη συνέχεια ο 71χρονος αρρώστησε βαριά, αλλά επέζησε μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

γιατρόςειδήσεις τώραcovidαπόπειρα δολοφονίαςδηλητήριοΒρετανίαειδήσεις