Κόσμος|10.10.2024 21:25

«Είδαμε το βίντεο και της άρεσε»: Η κατάθεση που ανάγκασε την Ζιζέλ Πελικό να φύγει από το δικαστήριο

Newsroom

Με τη βοήθεια ψυχολόγου αποχώρησε από την αίθουσα η Ζιζέλ Πελικό κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός εκ των ανδρών, που είχε στρατολογήσει ο σύζυγος της για να τη βιάσει.

Ο 42χρονος Βινσέντ κατέθεσε πως γνώρισε τον Ντομινίκ Πελικό στο σάιτ coco.fr. Αφού αντάλλαξαν μερικά μηνύματα επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας δύο φορές τον Οκτώβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020.  Όπως ισχυρίστηκε γνώριζε ότι η Ζιζέλ είχε πάρει υπνωτικά, αλλά  ο Πελικό τον είχε διαβεβαίωσε πως επρόκειτο για συναινετική συνεύρεση. 

Ενώπιον του δικαστηρίου θυμήθηκε πως ο κατηγορούμενος τον είχε υποδεχθεί στο σπίτι την πρώτη φορά, λέγοντας«Έλα, πήρε το υπνωτικό της, θα πάμε να την ξυπνήσουμε».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έκανε κάτι τέτοιο στη γυναίκα του»

«Εκείνη τη στιγμή, μου φάνηκε περίεργο, αλλά ένιωθα αυτοπεποίθηση, νόμιζα ότι με προσκάλεσε το ζευγάρι. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό στη γυναίκα του πίσω από την πλάτη της», σχολίασε.

«Είδαμε το βίντεο και της άρεσε»

Μετά από τρεις μήνες ξαναμίλησε με τον Πελικό και όπως υποστηρίζει του είπε ότι είχε νιώσει περίεργα. «Του επεσήμανα ότι είχα ήδη βρεθεί εκεί και ότι το έβρισκα περίεργο. Μου είπε “Όχι, είδαμε το βίντεο και της άρεσε”. Αυτό έβαλε τέλος σε κάθε αμφιβολία μου», εξήγησε. 

«Δεν είχατε μια αναλαμπή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά;» τον ρώτησε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.«Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή», απάντησε, με την 72χρονη να αποχωρεί από την αίθουσα.

βιασμοίδίκηδικαστήριοΓαλλίαειδήσεις τώρα