Σινεμά|13.10.2024 11:08

Big Bang Theory: Ετοιμάζεται spin-off σειρά αλλά οι θαυμαστές αντιδρούν

Newsroom

Το σύμπαν του Big Bang Theory πρόκειται να επιστρέψει με μια νέα spin-off σειρά. Το νέο πρότζεκτ θα επικεντρωθεί σε τρεις χαρακτήρες που γνωρίσαμε από την αρχική σειρά: τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κόμικς Στιούαρτ Μπλουμ, τη φίλη του Ντενίζ, και τον επιστήμονα Μπερτ Κίμπλερ. Οι Κέβιν Σούσμαν, Λόρεν Λάπκους και Μπράιαν Ποσέν αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους, και η σειρά αυτή τη στιγμή γράφεται με την ελπίδα να λάβει το «πράσινο φως» από την πλατφόρμα Max.

Το Big Bang Theory υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, με διάρκεια 12 σεζόν και τεράστια δημοτικότητα που έκανε τους πρωταγωνιστές του διεθνώς γνωστούς. Μετά το τέλος του, το Young Sheldon συνέχισε την παράδοση, επικεντρωμένο στην παιδική ηλικία του Σέλντον Κούπερ, σημειώνοντας κι αυτό επιτυχία με επτά σεζόν. Τώρα όμως, με το νέο αυτό spin-off, οι αντιδράσεις των θαυμαστών είναι μικτές.

Αντιδράσεις από τους θαυμαστές

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Χ (πρώην Twitter), πολλοί χρήστες εξέφρασαν την άποψη ότι το τηλεοπτικό τοπίο έχει κορεστεί από αναβιώσεις, ζητώντας από τους δημιουργούς ν' αναζητήσουν νέες και πρωτότυπες ιδέες. 

Ωστόσο, ο αρχικός συνδημιουργός της σειράς, Τσακ Λορ, επιστρέφει για να υποστηρίξει το νέο πρότζεκτ, όπως είχε κάνει και με το Young Sheldon. Η δική του συμμετοχή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη επιτυχημένη σειρά, βασισμένη σε γνωστά και αγαπημένα στοιχεία του αρχικού κόσμου.

Πέρα όμως από το Big Bang Theory, πολλές άλλες σειρές έχουν ήδη αποκτήσει ή πρόκειται να αποκτήσουν spin-offs, όπως το «Game of Thrones», το «Lord of the Rings», το «Gossip Girl», το «One Tree Hill», το «The Walking Dead» και το «The Boys», γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεχιζόμενη τάση της βιομηχανίας να επενδύει σε ήδη καθιερωμένες παραγωγές, προσελκύοντας τους ήδη υπάρχοντες θαυμαστές.

 

Εν τέλει, ενώ κάποιοι φαίνονται έτοιμοι να παρακολουθήσουν τους χαρακτήρες του Big Bang Theory να εξελίσσονται περαιτέρω, άλλοι επιθυμούν περισσότερο δημιουργικό ρίσκο και νέες ιδέες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η νέα σειρά θα μπορέσει να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να βρει τη δική της φωνή μέσα σε αυτό το ήδη πλούσιο και πολυαναμενόμενο σύμπαν.

Big Bang Theoryσειρά