Food & Drink|21.12.2022 08:15

Οι σούπες της γιορτής - Τέσσερις συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Newsroom

Μανιταρόσουπα, σούπα με κίτρινη κολοκύθα, πατατόσουπα με πράσα και βελουτέ σελινόριζας είναι από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές για ζεστό πρώτο πιάτο, καθώς η γεύση τους είναι αγαπητή στους περισσότερους. Επιφυλάξτε στους καλεσμένους σας ένα θερμό καλωσόρισμα με μια από τις συνταγές για σούπα που ακολουθούν.

Συνταγή για σελινόριζα βελουτέ

Όλη η υπόθεση είναι να κόψετε τη σελινόριζα, αφαιρόντας τα σκληρά μέρη της. Μετά, αφού βράσει μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα πράσα, θα την πολτοποιήσετε με ένα μπλέντερ και θα προσθέσετε λίγη κρέμα γάλακτος. Δείτε τη συνταγή πατώντας εδώ.

Συνταγή για μανιταρόσουπα με κάστανα

Κάστανα και μανιτάρια πρωταγωνιστούν σε μια πυκνή και πλούσια σε γεύση σούπα, που θα σας ζεστάνει τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Φτιάχνεται γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο κι είναι πραγματικά απολαυστική. Δείτε πώς θα τη φτιάξετε πατώντας εδώ.

Συνταγή για κολοκυθόσουπα

Θεσπέσια χειμωνιάτικη σούπα βελουτέ που -χάρις το ξεχωριστό της χρώμα- μπορείτε κάλλιστα να σερβίρετε και ως πρώτο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι. Δείτε πώς θα τη φτιάξετε πατώντας εδώ.

Συνταγή για πατατόσουπα με πράσα

Πλούσια σούπα με τον ακαταμάχητο συνδυασμό πατάτας-πράσου να χαρακτηρίζει τη γεύση της. Δείτε πώς θα τη φτιάξετε πατώντας εδώ.

μανιτάριαπράσασούπεςκολοκύθαπατάτεςσούπαγιορτινό τραπέζι