Food & Drink | 03.07.2019 19:54

Spiderman, Eat Me, People και TV Εθνος εκτάκτως το Σάββατο (6/7)

Newsroom

Η Marvel και το Εθνος της Κυριακής συνεχίζουν την μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες με τους φανταστικούς ήρωες να έρχονται σε έντυπη μορφή παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους. Εκτάκτως το Σάββατο (6/7) κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του Spiderman!

Spiderman: Με τη μεγάλη δύναμη - τόμος Α'

«Είναι δύσκολο να είσαι κουλ...» Πίτερ Πάρκερ

Υπευθυνότητα;

Αυτή είναι απλώς μια ιδέα. Απλώς μια ηθική υπεροψία που επιδεικνύουν οι μεγάλοι, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να είσαι παιδί. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι κουλ, να παραμείνεις κουλ και να κερδίσεις λίγο σεβασμό. Και κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τον Πίτερ Πάρκερ.

Αυτή είναι η ιστορία του, η οποία αφηγείται τις μέρες που ακολούθησαν το φημισμένο δάγκωμα της ραδιενεργής αράχνης, αυτό που του έδωσε τις απίθανες δυνάμεις του Σπάιντερ-Μαν, τότε που έμαθε το μάθημα ότι με τη μεγάλη δύναμη έρχονται... γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες και κουβάδες λεφτά. Και μαζί, η ικανότητα να πει στους ανθρώπους που πάντα του έκαναν τη ζωή δύσκολη να πάνε να χαθούνε.

Αυτή είναι η ιστορία του Πίτερ Πάρκερ, πολύ προτού μάθει το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό μάθημα απ’ όλα. Πως με τη μεγάλη δύναμη πρέπει να έρχεται και...

Eat Me

Η κουζίνα των νησιών μας. Και συριανοί φραγκοκεφτέδες και κρητικό αρνί με ασκορδουλάκους! Έξι εστιατόρια και ταβέρνες μοιράζονται μαζί μας συνταγές που εμπνέονται από την τοπική παράδοση ή βασίζονται σε ντόπια υλικά

Μαθήματα φάβας. Ποιο είναι το fine dining εστιατόριο της Σαντορίνης που γίνεται… σχολείο;

Διακοπές για foodies. Εστιατόρια και ταβέρνες από την Τήνο και την Πάρο μέχρι την Κέρκυρα και τη Ρόδο

Τα γλυκά φιλέματα των Κυκλάδων. Στη Σύρο κερνάνε λουκούμια. Στη Μήλο… κουφέτο.

Αντικριστό. Ένα διαφορετικό ψητό, με τον τρόπο των βοσκών

Κόκκινες, καλοκαιρινές ντομάτες. Στο αποκορύφωμα της ωριμότητάς τους, «αστράφτουν» σε 6 εύκολες συνταγές

Βυσσινάδα ή σουμάδα; Πέντε δροσιστικά αναψυκτικά ενάντια στις υψηλές θερμοκρασίες

Τα κρασιά των νησιών: Ένας μικρός οδηγός για να επιλέξετε σωστά και 12 προτάσεις σπάνιων ετικετών που αξίζει να αγοράσετε

Έξι νησιά που αξίζει να ανακαλύψετε με… τα πόδια. Ανέγγιχτες παραλίες, γραφικά σοκάκια και τοπικές νοστιμιές.

Μαρία Σολωμού «Όλοι έχουν άποψη για μένα και όλοι πέφτουν έξω». Η πρωταγωνίστρια  φωτογραφίζεται για το People και μιλάει ανοιχτά για τη ματαιοδοξία που συνοδεύει την αναγνωρισιμότητα, τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της, τα σχέδια φυγής που καταστρώνει και τη λανθασμένη εντύπωση που υπάρχει για εκείνη.

TV Stars Λίγο πριν από το φινάλε της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, τα κανάλια ήδη ετοιμάζουν τα προγράμματά τους για το φθινόπωρο. Νέα πρόσωπα, μετακινήσεις, αναταράξεις και εκπλήξεις. Το People έχει όλο το ρεπορτάζ.

Ρίτα Αντωνοπούλου «Δεν είμαι το αγαπημένο παιδί κανενός». Η ερμηνεύτρια περιγράφει τον απίθανο τρόπο που γνώρισε τον Θάνο Μικρούτσικο, τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τις αναποδιές που έφερε στη ζωή της η ιδιότητα της τραγουδίστριας. 

Σάκης Τανιμανίδης Αποκλειστικό ρεπορτάζ. Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του παρουσιαστή και του ΣΚΑΪ χωρίζουν, έπειτα από την άρνηση του Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι που του πρότειναν.

Bradley Cooper - Irina Shayk Τι πήγε στραβά στον γάμο του ηθοποιού με το supermodel, ποια είναι η σχέση τους σήμερα και τα σχέδια του 46χρονου χολιγουντιανού σταρ που περιλαμβάνουν και τη Lady Gaga.

Κατερίνα Λιόλιου «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε πως μετάνιωσαν που συμμετείχαν στο The Voice». H ταλαντούχα τραγουδίστρια μιλάει για την εμπειρία της στο talent show, την εξέλιξή της, αλλά και γιατί δεν σκοπεύει να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

TV ΕΘΝΟΣ

To μεγάλο χρηματιστήριο της μικρής οθόνης. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα συμβόλαια των τηλεαστέρων σε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ποιοι μένουν στα ρετιρέ και ποιοι στα ισόγεια της πολυκατοικίας της ελληνικής τηλεόρασης.

Συνέντευξη: Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου. Με αφορμή το νέο τους μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» το επιτυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο μιλά για την επιτυχημένη παράσταση, το θέατρο και εξηγούν γιατί τα τελευταία χρόνια απέχουν από το σινεμά και την τηλεόραση.

Οκτώ λέξεις: Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής των Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου στον ΣΚΑΪ και η ιστορία της νέας σειράς πολιτικού θρίλερ.

Δήμητρα Βαμβακούση: Η φιναλίστ του φετινού «Survivor» μιλά για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες στον Άγιο Δομίνικο.

Ρεπορτάζ: Οι μετακινήσεις και οι καραμπόλες στα πρόσωπα των πάνελ των εκπομπών.

La Casa De Papel: Οι νέοι ήρωες που ανατρέπουν την πλοκή του τρίτου κύκλου.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες καλοκαιρινές συνταγές με βάση τη ντομάτα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

προσφορέςMarvelTV ΈθνοςSpidermanPeople