Ελλάδα | 03.08.2021 23:43

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη - ΕΥΔΑΠ: Εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο της Χελιδονούς που υδροδοτεί δήμους της Ανατολικής Αττικής

Newsroom

Εκτός λειτουργίας τέθηκε το αντλιοστάσιο στο ρέμα της Χελιδονούς λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή που επέφερε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη τις τελευταίες ώρες.

Όπως ενημερώνει η ΕΥΔΑΠ μέσω της  συγκεκριμένης εγκατάστασης υδροδοτούνται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Γέρακας, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Κάτζα, Κορωπί, Κερατέα, Λαυρεωτική, Μαρούσι, Χαλάνδρι και περιοχές του Δήμου Διονύσου

Η ΕΥΔΑΠ συνιστά στους κατοίκους των παραπάνω περιοχών να καταναλώνουν νερό με τη μέγιστη δυνατή σύνεση καθώς ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου είναι απροσδιόριστος δεδομένου ότι η πυρκαγιά βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. 

Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, πάντως, από την πρώτη στιγμή καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικούς τρόπους υδροδότησης, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τροφοδότηση των παραπάνω περιοχών. 

Η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και πλήρη συνεργασία με τις επιχειρησιακές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή, επιδιώκοντας την τάχιστη αποκατάσταση λειτουργίας του αντλιοστασίου.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μπήκε στις Αδάμες η φωτιά - Δραματικές στιγμές

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνεται το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες

Κορονοϊός: 3.428 κρούσματα, 14 θάνατοι, 191 διασωληνωμένοι

Αντετοκούνμπο: Γιάννης και Θανάσης ακύρωσαν τη γιορτή στα Σεπόλια λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη

ΕΥΔΑΠυδροδότησηδιακοπή νερούφωτιάΒαρυμπόμπη