Ελλάδα | 15.10.2021 11:55

Κακοκαιρία Μπάλλος: Σε λιμνοθάλασσα μετατράπηκε γειτονιά στον Κολωνό - Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Newsroom

Σε λιμνοθάλασσα έχουν μετατραπεί πολλές γειτονιές της Αθήνας από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και μία από αυτές είναι και η συμβολή των οδών Αντιγόνης και Δήμητρας στον Κολωνό. Οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV από το σημείο αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος.

Η άντληση των υδάτων έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη, ωστόσο το πρόβλημα που προκάλεσε η κακοκαιρία Μπάλλος παραμένει ακόμα έντονο. Στις γύρω αυλές κόσμος έχει αποκλειστεί, καθώς δεν μπορεί να πάει στις δουλειές του.

Προβλήματα στα καταστήματα

Σε έναν πεζόδρομο που υπάρχει δίπλα ζημιές έχουν υποστεί καταστήματα, ισόγεια και υπόγεια. «Το βράδυ ήταν δύσκολο. Μας είχαν ειδοποιήσει πως στις 2 τη νύχτα το νερό θα φτάσει το 1 μέτρο και γι' αυτό μείναμε ξύπνιοι. Δεν έχει έρθει κανείς να μας καθαρίσει το φρεάτιο. Ποιος θα μας αποζημιώσει;», αναφέρει στο OPEN γυναίκα που έχει επιχείρηση στην περιοχή.

Όλες οι ειδήσεις

Αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ: Τα κλειδιά και η διπλωματική «ανάγνωση» του κειμένου

Κακοκαιρία Μπάλλος: Άνοιξαν Κηφισός και Παραλιακή – Τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν – Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες

Πανεπιστήμια: Εμβολιαστικά κέντρα σε ΠΑΜΑΚ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Τι λένε στο ethnos.gr φοιτητές και πρυτανικές αρχές

Κακοκαιρία Μπάλλος - Θεσσαλονίκη: Έπεσε λεωφορείο σε γούβα 5 μέτρων

λιμνοθάλασσαβροχέςκαταιγίδεςΚολωνόςκακοκαιρία