Ελλάδα | 26.06.2022 16:33

Πάτρα: «Τρεις ώρες πριν έτρωγε σουβλάκια» - Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας

Newsroom

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που δείχνει εγκληματική ενέργεια πίσω από τους θανάτους των Μαλένας – Ίριδας, νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά τη μαρτυρία οικογενειακού φίλου των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στο νοσοκομείο την ημέρα που πέθανε η Μαλένα, στο Mega μίλησε και ο ογκολόγος του κοριτσιού. 

Όπως σημείωσε ο ίδιος, δε θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, θα έκανε κάτι τέτοιο. «Δεν έκανε κιχ αυτό το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε», δήλωσε και υπογράμμισε ότι, αναφορικά με τον ασφυκτικό θάνατο και κατά πόσο εκτιμά πως συνέβη, δεν μπορεί να ξέρει τι εξελίχθηκε στο διάστημα που το παιδί πέθανε, χωρίς κάποια μαρτυρία ή ένα βίντεο. «Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στο διάδρομο, τρεις ώρες πριν το θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια», είπε και, στη συνέχεια, εξήγησε σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου του παιδιού, ότι, ακόμα κι αν η Μαλένα είχε τέτοιο πρόβλημα, το οποίο και δε φαινόταν κλινικά, εργαστηριακά αιματολογικά, αυτό δε σκοτώνει. «Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”», υποστήριξε και ξεκαθάρισε ότι, εάν τού περνούσε κάποια υποψία από το μυαλό, ως προσωπικός γιατρός του παιδιού και διευθυντής, δεν θα άφηνε οποιονδήποτε μόνο μαζί του.

Επιπλέον στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι η Ίριδα πέθανε από ασφυκτικό θάνατο παρουσιάστηκαν στο «Φως στο Τούνελ». Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι, ο ασφυκτικός θάνατος του βρέφους προκύπτει και από την ανάλυση του θύμου αδένα, που βρίσκεται πίσω από το στέρνο. Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης μητέρας, με την Αγγελική Νικολούλη.

Οι άγνωστες συνομιλίες Πισπιρίγκου - Νικολούλη

Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής μάθαινε την πληροφορία για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη, η Ρούλα Πισπιρίγκου αγωνιούσε και ζητούσε επίμονα να μάθει πράγματα σχετικά με τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και του μάρτυρες που θα έδιναν στοιχεία. Μάλιστα, κατά ένα άλλο περιστατικό, όταν η Πισπιρίγκου έμαθε ότι η Νικολούλη επικοινώνησε με την πεθερά της, κάλεσε τη δημοσιογράφο εκνευρισμένη για να της «ζητήσει το λόγο».

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Αμετανόητος ο δράστης - «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου»

Το «μεγάλο αφεντικό» και ο τιμοκατάλογος των δουλεμπόρων του κυκλώματος που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τι εξετάζει ο Μπάιντεν για να παρακάμψει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις – Στο τραπέζι μονομερή εκτελεστικά διατάγματα

«Δεν είναι η αισθητική του μέτριου!» - Η εμβληματική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα στους Απαράδεκτους

θάνατοιΠάτραπαιδιάΑγγελική ΝικολούληΦως στο Τούνελειδήσεις τώραΡούλα ΠισπιρίγκουΜάνος Δασκαλάκης