Ελλάδα | 22.08.2022 11:51

Προσωρινά κρατούμενη η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη: Ζήτησε «συγγνώμη» - Τι απαντά το θύμα

Newsroom

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι μαχαίρωσε την 27χρονη, με σκοπό να τη φοβερίσει και όχι για να την σκοτώσει, διότι το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς και αποφασίστηκε η προφυλάκισή της.

Ο δικηγόρος της δράστιδος ανέφερε ότι κατά την απολογία της η 25χρονη ήταν πολύ συγκινημένη και ταραγμένη και μέσω συγγενών της, που επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο το θύμα, ζήτησε συγγνώμη.

Από την πλευρά του το θύμα αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε σχέση με τον άνδρα της κατηγορούμενης και υποστηρίζει ότι συνδέονται φιλικά. Μάλιστα, η 27χρονη, μιλώντας στον Alpha είπε ότι δέχεται τη συγγνώμη της 25χρονης, επειδή είναι μητέρα και την χρειάζονται τα παιδιά

Σε βάρος της κατηγορουμένης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑλβανίασουγιάςΘεσσαλονίκη