Ελλάδα | 27.08.2023 20:27

Θάνατος επιχειρηματία από το Βόλο: Πώς έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων – Ακαριαίος ο θάνατός του

Newsroom

Με τραγικό τρόπο και μάλιστα εν ώρα εργασίας έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής, 50χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, o άτυχος άνδρας σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 18 μέτρων, την ώρα που επέβλεπε τεχνικές εργασίες σε οικοδομή, στα Οινόφυτα, στον νομό Βοιωτίας. Ο εκλιπών κατείχε μαζί με τον αδερφό του γνωστή κατασκευαστική εταιρεία προκάτ, επί της Λεωφόρου Αθηνών, η οποία δραστηριοποιείται στα προκατασκευασμένα ακίνητα και στις μεταλλοκατασκευές.

Ο 50χρονος βρισκόταν στη σκεπή και επιθεωρούσε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, όταν, φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας φέρεται να πάτησε σε ένα κομμάτι πλεξιγκλάς θεωρώντας πως είναι ασφαλές, αλλά αυτό έσπασε κι εκείνος έπεσε.

Οι εργάτες του συνεργείου που δούλευε στην οικοδομή «πάγωσαν». Κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όμως δυστυχώς ήταν αργά. Ο άτυχος επαγγελματίας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Η πτώση από τόσο μεγάλο ύψος αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του, όπως πληροφορήθηκαν οι δικοί του άνθρωποι στον Βόλο.

Το άγγελμα θανάτου του Δημήτρη Αντωνόπουλου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.  Τραγική ειρωνεία είναι πως την Παρασκευή θα τελείωναν οι εργασίες στη συγκεκριμένη οικοδομή που είχε αναλάβει η εταιρεία ολοκληρώνονταν.

θάνατοςεπιχειρηματίαςΒόλοςειδήσεις τώρα