Ελλάδα | 02.06.2024 22:43

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο κοριτσάκι 2,5 ετών μετά από ξυλοδαρμό - Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της

Newsroom

Σοκ προκαλεί η κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 2,5 ετών στο Ηράκλειο το οποίο νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με εμφανή τα σημάδια από χτυπήματα στο σώμα αλλά και στο κεφάλι του.

Την ίδια στιγμή στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει η μητέρα του κοριτσιού και ο σύντροφός της.

Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ, η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από απανωτά τηλεφωνήματα που δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, στα οποία όλοι οι καλούντες μιλούσαν για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν όντως το παιδί να κλαίει και να φέρει εμφανή χτυπήματα.

Αμέσως ζήτησαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν τόσο την 21χρονη μητέρα, όσο και τον 23χρονο σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής.

Τι ανέφεραν οι γιατροί

Οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες. Έτσι τόσο σε βάρος της μητέρας όσο και του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κινδύνο. Και οι δύο κρατούνται και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου το πρωί της Δευτέρας. Επίσης, με εισαγγελική εντολή αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα.

νοσοκομείοσύλληψηειδήσειςΚρήτηκακοποίησηειδήσεις τώραανήλικοΗράκλειο