Ελλάδα | 05.07.2024 21:21

Βαγγέλης Μπουρνούς: Τι λέει το περιβάλλον του οδηγού που επιτέθηκε στον πρώην δήμαρχο Ραφήνας και μετά τον παρέσυρε

Newsroom

Σάλο έχει προκαλέσει η επίθεση με κλωτσιές και χτυπήματα που δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς, στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Το περιβάλλον του οδηγού υποστηρίζει ότι ο πρώην δήμαρχος δεν λέει όλη την αλήθεια και ότι ήταν αυτός που πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητό του το άλλο αμάξι, βγήκε και άρχισε να βρίζει.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του άντρα δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό, αν ο 59χρονος έκανε δήλωση για το ατύχημα που του καταλογίζουν ενώ κατηγορούν τον δήμαρχο ότι περιέγραψε εντελώς αντίθετα τα όσα συνέβησαν.

«Άρχισαν να τον βρίζουν»

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού.

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το «Ν» και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό», είπε το περιβάλλον του οδηγού.

Το βίντεο - ντοκουμέντο

Στο πρώτο καρέ του βίντεο, που δημοσιεύει το Mega, φαίνεται ο κ. Μπουρνούς πεσμένος στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.

Ο κ. Μπουρνούς κρατάει σε αυτό το σημείο το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία και δέχεται κλωτσιά.

Τέσσερα άτομα έχουν μπει μπροστά από τον οδηγό που βρίσκεται εκτός εαυτού, με τον ίδιο να επιστρέφει σιγά - σιγά στο δικό του αυτοκίνητο. Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας ειδοποιεί την αστυνομία, όταν ο δράστης μπαίνει στο όχημά του, κάνει για λίγο όπισθεν και πατάει γκάζι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 59χρονος πρώην δήμαρχος βρίσκεται μπροστά από το αυτοκίνητο και ζητάει από τον οδηγό που του είχε επιτεθεί να περιμένει τους αστυνομικούς. Τότε, ο οδηγός επιτάχυνε, παρέσυρε για λίγο τον κ. Μπουρνούς και εξαφανίστηκε.

«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα», περιγράφει το θύμα.

«Ένας άνθρωπος τρελάθηκε, συμβαίνει. Μου είπε ότι είναι αστυνομικός, δεν ήταν προφανώς», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαινόταν στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ίδιος δεν εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν.

H υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, με τους δύο άντρες να έχουν ανταλλάξει μηνύσεις και τον Βαγγέλη Μπουρνούς να προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω αυτές τις εικόνες και μαζί το σοκ της επίθεσης.

τροχαίοΡαφήναεπίθεσηδήμαρχος Ραφήναςειδήσεις τώραΓέρακας