Ελλάδα|22.07.2024 08:22

Αρτέμιδα: Αφού ανήρτησε βίντεο στο TikTok, το έστειλε στη μητέρα της - Έβαλε panic button η 27χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

Newsroom

Συγκλονίζει η υπόθεση της γυναίκας που έπεσε θύμα του εν διαστάσει συζύγου της στην Αρτέμιδα, όπου ο δράστης ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο TikTok, ενώ δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει μπροστά στο παιδί της.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη η 27χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγος της είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο της με ερωτικό περιεχόμενο. Ανέφερε επίσης πως ενώ βρισκόταν με το ανήλικο παιδί τους έξω από το σπίτι τους, την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα κατέθεσε πως φοβάται για τη ζωή της καθώς την έχει απειλήσει και στο παρελθόν ενώ όπως είπε, είναι χρήστης ναρκωτικών.

Συμφώνησε να της εγκατασταθεί panic button

Σημειώνεται ότι αν και η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένη δομή, συμφώνησε να της εγκατασταθεί panic button, ενώ της χορηγήθηκε και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το Mega.

Ο 32χρονος σύζυγος όταν ανήρτησε το βίντεο με την 27χρονη, το έστειλε και στο κινητό της. Στο μήνυμά του την απειλούσε πως θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο.

Έπειτα, το ίδιο ακριβώς βίντεο το έστειλε και στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της αλλά και στη γραμματέα του.

εκβιασμόςrevenge pornειδήσεις τώραΑρτέμιδαPanic Button