Ελλάδα|25.07.2024 21:45

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Εγνατίας με 3ης Σεπτεμβρίου

Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Εγνατίας με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου, αναμένεται να τεθούν σε ισχύ το ερχόμενο Σάββατο.

Οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν σε δύο φάσεις, με την πρώτη να αφορά την αριστερή και τη μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας συνολικού πλάτους 5,25 μ. ανά κατεύθυνση και τη δεύτερη φάση τη δεξιά και τη μισή μεσαία λωρίδα της οδού Εγνατίας, του ίδιου συνολικού πλάτους ανά κατεύθυνση, καθώς και τμήματα του οδοστρώματος της 3ης Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η οδός Εγνατία θα είναι ανοικτή και η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ η οδός 3η Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστή από την διασταύρωση της με την Αγ. Δημητρίου έως τη διασταύρωσή της με την Λεωφόρο Στρατού.

Λόγο κλειστής διέλευσης της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, θα γίνει, για την ημέρα των εργασιών, τροποποίηση της διαδρομής των διερχομένων λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Επιπλέον θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες στις διασταυρώσεις της οδού Αγίου Δημητρίου με 3ης Σεπτεμβρίου και της Λεωφόρου Στρατού με την 3ης Σεπτεμβρίου.

οδός Εγνατίακυκλοφοριακές ρυθμίσειςΕγνατία ΟδόςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα