Ελλάδα|02.08.2024 19:45

Aegean: Ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το Ισραήλ

Newsroom

H Aegean ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (02/08) πως διακόπτεται μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση οιαδήποτε αεροπορική σύνδεση με το Ισραήλ, στον απόηχο των πρόσφατων ανησυχητικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή κι ενόσω μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της Χαμάς για 301η μέρα.

Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση

Όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, όλες οι πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Αθήνα και αντιστρόφως έχουν ακυρωθεί για το επόμενο τριήμερο τουλάχιστον, ενώ, αναμένεται να προσγειωθεί η απογευματινή πτήση από το «Μπεν Γκουριόν» προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η απόφαση θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα ενώ το παράδειγμα της εταιρείας αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Ακυρώνονται και οι πτήσεις από Βηρυτό

Λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη Μέση Ανατολή, η Aegean προχώρησε και στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ραφίκ Χαρίρι της Βηρυτού έως και την 08/08/2024.

Oι επιβάτες με πτήσεις έως και 30/08/2024 από και προς Βηρυτό, μπορούν να καλέσουν στο (+30) 210 6261000 και να προχωρήσουν σε αλλαγή ή ακύρωση των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος ή μέσω aegeanair.com να κάνουν αίτηση για Credit Voucher  ή Επιστροφή Χρημάτων. Από πλευράς μας αξιολογούμε διαρκώς τις εξελίξεις σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αεροπορικών αρχών και προχωρούμε συνεχώς σε προσαρμογές του προγράμματος μας για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

ΧαμάςAegean AirlinesAegeanΙσραήλ